MADO

Ekici Veda Mesajı Yayınladı

Gündem 01.04.2022 - 23:24, Güncelleme: 01.04.2022 - 23:24
 

Ekici Veda Mesajı Yayınladı

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Nevşehir Kültür Müdürü İken Mersin'e atanan Cengiz Ekici bugün veda etti.Ekici Veda Mesajıy yayınladı. Ekici mesajın da ''Yedi yıla yakın bir süredir kıvanç içerisinde hizmet etmekte olduğum ve çok sevdiğim şehrim, memleketim Nevşehir’den, 16.03.2022 Tarih ve 2022/103 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanmam nedeniyle ayrılıyorum. İfade etmek isterim ki, görev sürem zarfında temel gayem devletimizin sunmuş olduğu imkânlar çerçevesinde hiçbir ayrım gözetmeksizin kadim geçmişe sahip şehrimizin kültür ve turizmine hizmet etmek ve bu açıdan gelişmesini sağlamaya çalışmak olmuştur. Ne saadettir ki, Güzel Atlar Ülkesi Kapadokya’nın Asil Evlatlarını tüm çalışmalarımızda daima yanımızda gördük. Bu kadirşinaslıkları münasebetiyle muhterem hemşerilerime en kalbî muhabbetlerimi ve şükranlarımı sunmayı en aziz bir borç biliyorum. Bu vesileyle, şahsıma yedi yıl boyunca Nevşehir’de hizmet etme şansı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Sayın Bakan Yardımcılarımıza, Sayın Valimize ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, kadirşinas Nevşehir halkına, Sayın Milletvekillerimize, İl, İlçe ve Belde Belediyelerimize, mülki, adli ve askeri erkânımıza, üniversitemize, siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve basınımıza haklarını helal etmeleri ümidiyle teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' dedi..
Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Nevşehir Kültür Müdürü İken Mersin'e atanan Cengiz Ekici bugün veda etti.Ekici Veda Mesajıy yayınladı.

Ekici mesajın da ''Yedi yıla yakın bir süredir kıvanç içerisinde hizmet etmekte olduğum ve çok sevdiğim şehrim, memleketim Nevşehir’den, 16.03.2022 Tarih ve 2022/103 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

İfade etmek isterim ki, görev sürem zarfında temel gayem devletimizin sunmuş olduğu imkânlar çerçevesinde hiçbir ayrım gözetmeksizin kadim geçmişe sahip şehrimizin kültür ve turizmine hizmet etmek ve bu açıdan gelişmesini sağlamaya çalışmak olmuştur.

Ne saadettir ki, Güzel Atlar Ülkesi Kapadokya’nın Asil Evlatlarını tüm çalışmalarımızda daima yanımızda gördük. Bu kadirşinaslıkları münasebetiyle muhterem hemşerilerime en kalbî muhabbetlerimi ve şükranlarımı sunmayı en aziz bir borç biliyorum.

Bu vesileyle, şahsıma yedi yıl boyunca Nevşehir’de hizmet etme şansı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Sayın Bakan Yardımcılarımıza, Sayın Valimize ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, kadirşinas Nevşehir halkına, Sayın Milletvekillerimize, İl, İlçe ve Belde Belediyelerimize, mülki, adli ve askeri erkânımıza, üniversitemize, siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve basınımıza haklarını helal etmeleri ümidiyle teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.