MADO

Jandarma Yakaladı Mahkeme Tutukladı

Asayiş 01.04.2022 - 10:49, Güncelleme: 01.04.2022 - 10:49
 

Jandarma Yakaladı Mahkeme Tutukladı

Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgilere göre, Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 31 Mart 2022 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Kasten Yaralama” suçundan kesinleşmiş, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasının infazı için yakalama kaydı bulunan E.Ö. isimli şahıs yakalanmış olup, Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.  Kamuoyuna saygı ile duyurulur.   
Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgilere göre, Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince;

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 31 Mart 2022 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Kasten Yaralama” suçundan kesinleşmiş, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasının infazı için yakalama kaydı bulunan E.Ö. isimli şahıs yakalanmış olup,

Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.  Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.