MADO

Pınarbaşı TŞOF Başkanına Ziyaret

Gündem 31.03.2022 - 17:25, Güncelleme: 31.03.2022 - 17:25
 

Pınarbaşı TŞOF Başkanına Ziyaret

Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mehmet Yiğiner tarafından yapılan açıklamada;

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Pınarbaşı Ankara'da Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mehmet Yiğiner'i makamında Ziyaret etti. Pınarbaşı ile birlikte İç Anadolu Bölgesinden birlik başkanlarının da katıldığı, ziyarete ilişkin olarak birde açıklama yayınladı.Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mehmet Yiğiner tarafından yapılan açıklamada; ''Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Latif Altın, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız İsa Köse, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Pınarbaşı'yı TŞOF'da misafir ederek, esnaf ve sanatkarlarımız üzerine hasbihalde bulunduk. Başkanlarımıza hoş sohbetleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim'' denildi..    
Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mehmet Yiğiner tarafından yapılan açıklamada;

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Pınarbaşı Ankara'da Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mehmet Yiğiner'i makamında Ziyaret etti.

Pınarbaşı ile birlikte İç Anadolu Bölgesinden birlik başkanlarının da katıldığı, ziyarete ilişkin olarak birde açıklama yayınladı. Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mehmet Yiğiner tarafından yapılan açıklamada;

''Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Latif Altın, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız İsa Köse, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Pınarbaşı'yı TŞOF'da misafir ederek, esnaf ve sanatkarlarımız üzerine hasbihalde bulunduk. Başkanlarımıza hoş sohbetleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim'' denildi..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.