MADO

NEVÜ Öğrencilerinden Su Kuyusu

Gündem 31.03.2022 - 09:48, Güncelleme: 31.03.2022 - 10:34
 

NEVÜ Öğrencilerinden Su Kuyusu

NEVÜ Öğrencileri Afrika Için Çok Önemli bir adım attı

Afrikada yaşayan insanların temiz suya ulaşmaları nerdeyse imkansız hale gelmiş durumda. Bunun için Türkiye büyük çaba sarfetmeye devam ediyor. Şu kuyuları ve çeşmeler açıyor Bu amaçla Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi öğrencileri kendi aralarında bir kampanya başlatarak para toplayıp bir suyu kuyusu ve bir çeşme açmak için bu parayı Türkiye Diyanet Vakfına teslim etti Türkiye Diyanet Vakfindan yapılan açıklamada "Bağışlarınız mazlum kardeşlerimize Bir Damla Hayat oluyor NEVÜ öğrencileri arasında toplanan bağışlar Eğitim Fak. Öğrencisi Melek Polat tarafından Afrika'da su kuyusu ve vakıf çeşmesi açılması için TDV Nevşehir Şb. Yön. Mustafa Tiftik'e teslim edildi" açıklaması yapıldı.
NEVÜ Öğrencileri Afrika Için Çok Önemli bir adım attı

Afrikada yaşayan insanların temiz suya ulaşmaları nerdeyse imkansız hale gelmiş durumda.

Bunun için Türkiye büyük çaba sarfetmeye devam ediyor. Şu kuyuları ve çeşmeler açıyor

Bu amaçla Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi öğrencileri kendi aralarında bir kampanya başlatarak para toplayıp bir suyu kuyusu ve bir çeşme açmak için bu parayı Türkiye Diyanet Vakfına teslim etti

Türkiye Diyanet Vakfindan yapılan açıklamada "Bağışlarınız mazlum kardeşlerimize Bir Damla Hayat oluyor NEVÜ öğrencileri arasında toplanan bağışlar Eğitim Fak. Öğrencisi Melek Polat tarafından Afrika'da su kuyusu ve vakıf çeşmesi açılması için TDV Nevşehir Şb. Yön. Mustafa Tiftik'e teslim edildi" açıklaması yapıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.