MADO

Veda Turlarına Devam Ediyor

Gündem 31.03.2022 - 09:17, Güncelleme: 31.03.2022 - 10:37
 

Veda Turlarına Devam Ediyor

Ziyarete ilişkin olarak Borsa'dan yapılan açıklamada

Nevşehir Kültür ve Turizm Il Müdürlüğünden,Mersin Kültür ve Turizm il Müdürlüğüne atanan Cengiz Ekici Veda Turlarına Devam ediyor. Veda Ziyaretlerine Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret eden Ekici iyi dileklerini iletti Ziyarete ilişkin olarak Borsa'dan yapılan açıklamada; Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Salaş'a veda ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salaş, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Ekici'ye teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi ve kendisine günün hatırası olarak Kapadokya yöresine ait el işlemeli çini tabak hediye etti.
Ziyarete ilişkin olarak Borsa'dan yapılan açıklamada

Nevşehir Kültür ve Turizm Il Müdürlüğünden, Mersin Kültür ve Turizm il Müdürlüğüne atanan Cengiz Ekici Veda Turlarına Devam ediyor.

Veda Ziyaretlerine Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret eden Ekici iyi dileklerini iletti

Ziyarete ilişkin olarak Borsa'dan yapılan açıklamada;

Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Salaş'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salaş, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Ekici'ye teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi ve kendisine günün hatırası olarak Kapadokya yöresine ait el işlemeli çini tabak hediye etti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.