MADO

En Çok Kitap Okuyana Ödül

Nevşehir 31.03.2022 - 09:05, Güncelleme: 31.03.2022 - 10:52
 

En Çok Kitap Okuyana Ödül

En Çok Kitap okuyan personele ve öğrencilere ödül

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hoca Ahmet Yesevi Kütüphanesi’nden en çok ödünç kitap alarak okuyan öğrenci ve personeller ödüllendirildi. NEVÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi konferans salonunda NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Günil Özlem Ayaydın Cebe’nin konuşmacı olarak katıldığı “Osmanlı Basılı Kültür Tarihi: Kitaplar, Süreli Yayınlar, Okurlar” konulu konferans düzenlendi. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin konferans sonunda NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Günil Özlem Ayaydın Cebe’ye düzenlenen etkinliğe vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine plaket takdiminde bulundu. Rektör Aktekin ayrıca 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında 2021 yılı içerisinde üniversitenin kütüphanesinden en çok ödünç kitap olarak okuyan öğrenciler Gülsüm Öğüt, Elif Aktürk, Emine Tay, Ceren Çiçek ve Ede Rojin Delibaş ile üniversite personellerinden Hakan Kaya ve Aynur Budak’ı tebrik ederek kendilerine çeşitli yayınlardan oluşan kitap hediye etti.
En Çok Kitap okuyan personele ve öğrencilere ödül

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hoca Ahmet Yesevi Kütüphanesi’nden en çok ödünç kitap alarak okuyan öğrenci ve personeller ödüllendirildi.

NEVÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi konferans salonunda NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Günil Özlem Ayaydın Cebe’nin konuşmacı olarak katıldığı “Osmanlı Basılı Kültür Tarihi: Kitaplar, Süreli Yayınlar, Okurlar” konulu konferans düzenlendi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin konferans sonunda NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Günil Özlem Ayaydın Cebe’ye düzenlenen etkinliğe vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine plaket takdiminde bulundu.

Rektör Aktekin ayrıca 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında 2021 yılı içerisinde üniversitenin kütüphanesinden en çok ödünç kitap olarak okuyan öğrenciler Gülsüm Öğüt, Elif Aktürk, Emine Tay, Ceren Çiçek ve Ede Rojin Delibaş ile üniversite personellerinden Hakan Kaya ve Aynur Budak’ı tebrik ederek kendilerine çeşitli yayınlardan oluşan kitap hediye etti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.