MADO

Ülkü Ocaklarından Destek Çağrısı

Gündem 30.03.2022 - 09:48, Güncelleme: 31.03.2022 - 11:21
 

Ülkü Ocaklarından Destek Çağrısı

Nevşehir Halkından Destek Beklediğini Kamuoyu ile Paylaştı.

Ülkü Ocakları yayınladığı bir görsel ile Nevşehir Halkından Destek Beklediğini Kamuoyu ile Paylaştı. ''Ramazan Paylaşmaktır'' Sloganı ile Ramazan Ayında Yardıma Muhtaç vatandaşlara Koli vermeyi amaçlayan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı bu konuda destek beklediğini açıkladı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik bu konuda yaptığı kısa açıklamada ''Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yaptığımız gıda paketi yardımları için desteklerinizi bekliyoruz'' dedi..
Nevşehir Halkından Destek Beklediğini Kamuoyu ile Paylaştı.

Ülkü Ocakları yayınladığı bir görsel ile Nevşehir Halkından Destek Beklediğini Kamuoyu ile Paylaştı.

'' Ramazan Paylaşmaktır'' Sloganı ile Ramazan Ayında Yardıma Muhtaç vatandaşlara Koli vermeyi amaçlayan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı bu konuda destek beklediğini açıkladı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik bu konuda yaptığı kısa açıklamada ''Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yaptığımız gıda paketi yardımları için desteklerinizi bekliyoruz'' dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.