MADO

Yeni Tokı Konutları Gelebilir

Gündem 29.03.2022 - 19:53, Güncelleme: 29.03.2022 - 19:53
 

Yeni Tokı Konutları Gelebilir

Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Bugün duyurdu

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yucel Menekşe Bugün yaptığı bir açıklama ile gündeme geldi. Menekşe "Toki Başkanlığı ziyaretimiz hayırlı olsun inşaAllah... Çat Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERTÜRK ve Tatlarin Belediye Başkanımız Sayın Ercan SELVİ ile birlikte TOKİ Başkanımız Sayın Ömer BULUT’u makamında ziyaret ederek ; Çat Kasabımıza toplu konut yapılması ve Tatlarin Kasabımızada DSİ’den alınan araziye yapılacak olan proje için taleplerimizi ilettik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sevdamız Nevşehir’imize yapılacak olan tüm projelerimizin takipçisi olacağız. Bu vesile ile TOKİ Başkanımız Sayın Ömer BULUT Bey’e ve çalışma ekibine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı hassaten teşekkür ediyorum" dedi.
Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Bugün duyurdu
Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yucel Menekşe Bugün yaptığı bir açıklama ile gündeme geldi.

Menekşe "Toki Başkanlığı ziyaretimiz hayırlı olsun inşaAllah...

Çat Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERTÜRK ve Tatlarin Belediye Başkanımız Sayın Ercan SELVİ ile birlikte TOKİ Başkanımız Sayın Ömer BULUT’u makamında ziyaret ederek ;

Çat Kasabımıza toplu konut yapılması ve Tatlarin Kasabımızada DSİ’den alınan araziye yapılacak olan proje için taleplerimizi ilettik.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sevdamız Nevşehir’imize yapılacak olan tüm projelerimizin takipçisi olacağız.

Bu vesile ile TOKİ Başkanımız Sayın Ömer BULUT Bey’e ve çalışma ekibine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı hassaten teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.