MADO

Dualarla Açılan Oyun Salonu

Gündem 29.03.2022 - 16:07, Güncelleme: 29.03.2022 - 17:47
 

Dualarla Açılan Oyun Salonu

Niğde'de Oyun Salonu Dualarla Açıldı.

Türkiye çok açılışlar ve olaylar gördü ancak dün Nigde'deki açılış efsaneler arasında yerini çoktan aldı Niğde İlinde uzun zamandır faaliyet gösteren bir oyun salonu,yenilenme kararı aldı. Bir ay süren yenileme sonrasında tekrar bir açılış töreni organize edildi.Açılışa Niğde Milletvekilleri,Bürokratlar ve davetliler katıldı. Açıĺışlarda adet olduğu üzere Kürdela kesimi öncesinde ışte o efsane anons geldi. İçeride Okey,Tavla ve birçok oyunun oynanabildigi bir mekan'ın açılışında Katılımcılar açtılar Ellerini semaya ve Hep birlikte Hoca Efendinin Ettiği Dua'ya eşlik ettiler. Böylece bir Ilk'te gerçekleşmiş oldu. Turkiye'de ilk defa bir Oyun Salonu Dua'lar ve Hayır dilekleri ile açılmış oldu. Açılışa katılıp Dua'ya iştirak edenler içinden ne dedi bilinmez ama bu duruma Nığde hakkı büyük tepki gösterdi.
Niğde'de Oyun Salonu Dualarla Açıldı.
Türkiye çok açılışlar ve olaylar gördü ancak dün Nigde'deki açılış efsaneler arasında yerini çoktan aldı

Niğde İlinde uzun zamandır faaliyet gösteren bir oyun salonu,yenilenme kararı aldı.

Bir ay süren yenileme sonrasında tekrar bir açılış töreni organize edildi.Açılışa Niğde Milletvekilleri,Bürokratlar ve davetliler katıldı.

Açıĺışlarda adet olduğu üzere Kürdela kesimi öncesinde ışte o efsane anons geldi.

İçeride Okey,Tavla ve birçok oyunun oynanabildigi bir mekan'ın açılışında Katılımcılar açtılar Ellerini semaya ve Hep birlikte Hoca Efendinin Ettiği Dua'ya eşlik ettiler. Böylece bir Ilk'te gerçekleşmiş oldu. Turkiye'de ilk defa bir Oyun Salonu Dua'lar ve Hayır dilekleri ile açılmış oldu.

Açılışa katılıp Dua'ya iştirak edenler içinden ne dedi bilinmez ama bu duruma Nığde hakkı büyük tepki gösterdi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.