MADO

Matematik Destek Noktaları Oluşturuldu

İlçe Haberleri 26.03.2022 - 18:23, Güncelleme: 27.03.2022 - 11:08
 

Matematik Destek Noktaları Oluşturuldu

Acıgöl İlçesinde Hayat'a Geçen Uygulama Büyük İlgi Gördü.

Acıgöl İlçesinde Öğrencilerin Daha avantajlı olmaları için Nevşehir İl genelinde bir ilk'e imza atıldı.Acıgöl İlçesi genelinde  Matematik Destek Noktaları oluşturuldu. Nevşehir'in Acıgöl İlçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından hayata geçirilen ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenen Matematik Destek Noktaları Projesi büyük beğeni kazandı. Projeye İlişkin olarak Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ''İlçemizde oluşturulan Matematik Destek noktalarında matematik etkinliklerine başladık.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde merkezimiz aracılığı ile yeni destek noktası oluşturma çalışmalarımız devam ediyor.Haydi çocuklar matematik ile barışık olalım'' açıklaması yapıldı...
Acıgöl İlçesinde Hayat'a Geçen Uygulama Büyük İlgi Gördü.

Acıgöl İlçesinde Öğrencilerin Daha avantajlı olmaları için Nevşehir İl genelinde bir ilk'e imza atıldı. Acıgöl İlçesi genelinde  Matematik Destek Noktaları oluşturuldu.

Nevşehir'in Acıgöl İlçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından hayata geçirilen ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenen Matematik Destek Noktaları Projesi büyük beğeni kazandı.

Projeye İlişkin olarak Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ''İlçemizde oluşturulan Matematik Destek noktalarında matematik etkinliklerine başladık.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde merkezimiz aracılığı ile yeni destek noktası oluşturma çalışmalarımız devam ediyor.Haydi çocuklar matematik ile barışık olalım'' açıklaması yapıldı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.