MADO

Kılıç Başkanları Topladı

Siyaset 26.03.2022 - 12:02, Güncelleme: 26.03.2022 - 15:21
 

Kılıç Başkanları Topladı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç Başkanlarla Ne Konuştu ?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partisinin Kazandığı Belediye Başkanları ile İstişare toplantısı yaptı. Kılıç ''Milliyetçi Hareket Partisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Antalya'da 25-26-27 Mart tarihlerinde düzenlenen MHP 'Geleneksel Belediye Başkanları Toplantısı' sırasında Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları ile bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptıklarını'' açıkladı. Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında ''Belediye Başkanları toplamızda Nevşehir Kaymaklı Belediye Başkanımız Sn. Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanımız Sn. Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanımız Sn. Feridun Bağcı ve Tatlarin Belediye Başkanımız Sn. Ercan Selvi ile bir araya geldik. istişarelerde bulunduk'' açıklamasını yaptı..
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç Başkanlarla Ne Konuştu ?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partisinin Kazandığı Belediye Başkanları ile İstişare toplantısı yaptı.

Kılıç ''Milliyetçi Hareket Partisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Antalya'da 25-26-27 Mart tarihlerinde düzenlenen MHP 'Geleneksel Belediye Başkanları Toplantısı' sırasında Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları ile bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptıklarını'' açıkladı.

Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında ''Belediye Başkanları toplamızda Nevşehir Kaymaklı Belediye Başkanımız Sn. Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanımız Sn. Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanımız Sn. Feridun Bağcı ve Tatlarin Belediye Başkanımız Sn. Ercan Selvi ile bir araya geldik. istişarelerde bulunduk'' açıklamasını yaptı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.