MADO

Yeni Müdür'den Müstakbel Vekiline Ziyaret

Gündem 24.03.2022 - 09:45, Güncelleme: 24.03.2022 - 16:20
 

Yeni Müdür'den Müstakbel Vekiline Ziyaret

Hatırlanacağı Gibi Geçtiğimiz Hafta Cumhurbaşkanlığı kararı ile

Hatırlanacağı Gibi Geçtiğimiz Hafta Cumhurbaşkanlığı kararı ile Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevindeyken Mersin Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atanan Cengiz Ekici ''Yeni görev yerim Mersin'' açıklamasını yapmıştı. Ekici yeni görev yerine henüz gitmedi ançak TBMM'de Olarak atandığı Mersin'in Milletvekili Av.Zeynep Gül Yılmaz'ı makamında Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret'e İlişkin olarak bir açıklama yapan Mersin Ak Parti Milletvekili Av. Zeynep Gül Yılmaz ''Gazi Meclisimizde misafirimiz olan Nevşehir MilletvekilimizYücel Menekşe ile Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan; Cengiz Ekici'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum'' dedi.
Hatırlanacağı Gibi Geçtiğimiz Hafta Cumhurbaşkanlığı kararı ile

Hatırlanacağı Gibi Geçtiğimiz Hafta Cumhurbaşkanlığı kararı ile Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevindeyken Mersin Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atanan Cengiz Ekici ''Yeni görev yerim Mersin'' açıklamasını yapmıştı.

Ekici yeni görev yerine henüz gitmedi ançak TBMM'de Olarak atandığı Mersin'in Milletvekili Av.Zeynep Gül Yılmaz'ı makamında Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte ziyaret etti.

Ziyaret'e İlişkin olarak bir açıklama yapan Mersin Ak Parti Milletvekili Av. Zeynep Gül Yılmaz ''Gazi Meclisimizde misafirimiz olan Nevşehir MilletvekilimizYücel Menekşe ile Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan;

Cengiz Ekici'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.