MADO

Gülşehir'de Mahalle Turnuvası

İlçe Haberleri 24.03.2022 - 09:13, Güncelleme: 24.03.2022 - 16:24
 

Gülşehir'de Mahalle Turnuvası

Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, Gülşehir'de Mahalleler Futbol'da Buluşuyor turnuvası

Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, Gülşehir'de Mahalleler Futbol'da Buluşuyor turnuvası ödül töreni ile birlikte tamamlandı. Tüm muhtarların ve sporcuların katılımları ile final maçı sonrası dereceye giren mahallelere ödülleri İlçe Belediye Başkanı Fatih ÇİFTÇİ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatma YILDIZ YAMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÇEVİK ve Halk Eğitim Müdürü İsmail KÜÇÜKKÖYLÜ tarafından kupalar taktim edildi. Müsabaka Sonuçları : 1.Fatih Mahallesi 2.Çalışanlar Mahallesi 3.Cumhuriyet Mahallesi 4.Karacalar Mahallesi Turnuvanın en Centilmen takımı ise Oruç Reis Mahallesi oldu.Turnuva dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik içinde tamamlanırken aslında amacın kupa değil bir arada olmanın öneminin altını çizmek olduğu açıklandı.
Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, Gülşehir'de Mahalleler Futbol'da Buluşuyor turnuvası

Gülşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde, Gülşehir'de Mahalleler Futbol'da Buluşuyor turnuvası ödül töreni ile birlikte tamamlandı.

Tüm muhtarların ve sporcuların katılımları ile final maçı sonrası dereceye giren mahallelere ödülleri İlçe Belediye Başkanı Fatih ÇİFTÇİ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatma YILDIZ YAMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÇEVİK ve Halk Eğitim Müdürü İsmail KÜÇÜKKÖYLÜ tarafından kupalar taktim edildi.

Müsabaka Sonuçları :

1.Fatih Mahallesi

2.Çalışanlar Mahallesi

3.Cumhuriyet Mahallesi

4.Karacalar Mahallesi

Turnuvanın en Centilmen takımı ise Oruç Reis Mahallesi oldu.Turnuva dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik içinde tamamlanırken aslında amacın kupa değil bir arada olmanın öneminin altını çizmek olduğu açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.