MADO

Bahçeşehir'den Başkana Ziyaret

Gündem 17.03.2022 - 12:50, Güncelleme: 17.03.2022 - 14:17
 

Bahçeşehir'den Başkana Ziyaret

Bahçeşehir Koleji, Nevşehir Belediyesi İle İstişarede Bulundu

Bahçeşehir Koleji, Nevşehir Belediyesi İle İstişarede Bulundu. Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü, Nevşehir Belediyesi ile istişarede bulundu. Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs müdürü Kadri Güvenç ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret etti ve yapılacak projelerden bahsederek işbirliği içinde olmanın faydalarından bahsetti. Belediye başkanımızın da olumlu dönütleri ile yeni ve güzel projelerimize destek sözü aldık. Nevşehir'de vizyonu değiştirmek için projelerimiz için bize destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Birlikte çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.
Bahçeşehir Koleji, Nevşehir Belediyesi İle İstişarede Bulundu

Bahçeşehir Koleji, Nevşehir Belediyesi İle İstişarede Bulundu.

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü, Nevşehir Belediyesi ile istişarede bulundu.

Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs müdürü Kadri Güvenç ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret etti ve yapılacak projelerden bahsederek işbirliği içinde olmanın faydalarından bahsetti.

Belediye başkanımızın da olumlu dönütleri ile yeni ve güzel projelerimize destek sözü aldık. Nevşehir'de vizyonu değiştirmek için projelerimiz için bize destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Birlikte çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.