MADO

Federasyon Başkanı Nevşehir'e Geldi

Gündem 15.03.2022 - 09:36, Güncelleme: 16.03.2022 - 14:54
 

Federasyon Başkanı Nevşehir'e Geldi

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş Nevşehir'de.

Nevşehir Önemli bir Misafiri ağırladı. Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş Nevşehir'i ziyaret etti. Ziyarette Nevşehir'deki Berber ve Güzellik salonları ziyaret edilerek Berber ve Güzellik sakin sahiplerinin genel sorunları dinlendi. Ziyarette Federasyon Baskanına NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı'ıda eşlik ederken ziyarete ilişkin olarak "Federasyon Başkanı Karakaş Ziyareti Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş ilimizi ziyaret ederek Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı ile Berberler Odası Başkanımız Yusuf İbiş'le görüştü. Ziyarette Birlik Başkanımıza Kefalet Kooperatifi Başkanımız Erdoğan Korkutmaz'da eşlik etti" denildi.
Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş Nevşehir'de.

Nevşehir Önemli bir Misafiri ağırladı. Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş Nevşehir'i ziyaret etti.

Ziyarette Nevşehir'deki Berber ve Güzellik salonları ziyaret edilerek Berber ve Güzellik sakin sahiplerinin genel sorunları dinlendi.

Ziyarette Federasyon Baskanına NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı'ıda eşlik ederken ziyarete ilişkin olarak "Federasyon Başkanı Karakaş Ziyareti

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş ilimizi ziyaret ederek Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı ile Berberler Odası Başkanımız Yusuf İbiş'le görüştü.

Ziyarette Birlik Başkanımıza Kefalet Kooperatifi Başkanımız Erdoğan Korkutmaz'da eşlik etti" denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.