MADO

Salaş'ta n 101.Yıl Mesajı

Nevşehir 12.03.2022 - 14:00, Güncelleme: 12.03.2022 - 14:38
 

Salaş'ta n 101.Yıl Mesajı

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş İstiklal Marşı'nın TBMM'de kabülünün 101.yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Salaş mesajında ''Bugün, milletçe #İstiklalMarşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 101'inci yıl dönümünü kutluyor, İstiklal Şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoy'un ifadesiyle; Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın" diyorum. İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıldönümünde, tüm İstiklal şehitlerimizi, gazilerimizi ve merhum milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyorum'' dedi..
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş İstiklal Marşı'nın TBMM'de kabülünün 101.yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

Salaş mesajında ''Bugün, milletçe #İstiklalMarşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 101'inci yıl dönümünü kutluyor, İstiklal Şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoy'un ifadesiyle; Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın" diyorum.

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıldönümünde, tüm İstiklal şehitlerimizi, gazilerimizi ve merhum milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyorum'' dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.