MADO

Acıgöl'de Okullar Tatil

İlçe Haberleri 10.03.2022 - 13:34, Güncelleme: 10.03.2022 - 13:34
 

Acıgöl'de Okullar Tatil

Acıgöl İlçesinde 10 mart Öğleden sonra tüm okullarda Eğitim ve Öğretime Ara Verildi.

Acıgöl İlçesinde 10 mart ÖĞleden sonra tüm okullarda Eğitim ve Öğretime Ara Verildi. Acıgöl İlçesinde yoğun kar yağışı sonrasında Eğitim ve Öğretime Öğleden sonra ara verildiği açıklandı. Acıgöl İlçesinde kar kalınlığın ın 20 cm'mi geçtiği belirtilirken öğleden sonra öğrencilere Kar tatili yapıldığı duyurulup evlerine gönderildiler. Yarın Okulların Tatil Olup Olmayacağı ise henüz Netleşmiş durumda değil.Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ilçemiz genelinde bugün (10.03.2022) öğleden sonra eğitim-öğretime ara verildi'' denildi..
Acıgöl İlçesinde 10 mart Öğleden sonra tüm okullarda Eğitim ve Öğretime Ara Verildi.

Acıgöl İlçesinde 10 mart ÖĞleden sonra tüm okullarda Eğitim ve Öğretime Ara Verildi.

Acıgöl İlçesinde yoğun kar yağışı sonrasında Eğitim ve Öğretime Öğleden sonra ara verildiği açıklandı. Acıgöl İlçesinde kar kalınlığın ın 20 cm'mi geçtiği belirtilirken öğleden sonra öğrencilere Kar tatili yapıldığı duyurulup evlerine gönderildiler.

Yarın Okulların Tatil Olup Olmayacağı ise henüz Netleşmiş durumda değil.Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada

''Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ilçemiz genelinde bugün (10.03.2022) öğleden sonra eğitim-öğretime ara verildi'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.