MADO

NEVÜ'de 8 Mart Kutlaması

Nevşehir 07.03.2022 - 09:17, Güncelleme: 07.03.2022 - 11:46
 

NEVÜ'de 8 Mart Kutlaması

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” düzenlenecek bir dizi etkinlikle kutlanacak. Kadınların daha iyi hayat beklentilerinde eşitlik, özgürlük, dayanışma ve mücadelesinin sembolü olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığa karşı duyarlılığı arttırmak ve kadınların her alanda güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla; NEVÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından 7 Mart 2022 tarihinde bir dizi program düzenlenecek. NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda düzenlenecek olan program, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve NEVÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Çalışkan’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak. Kadınlara Özel Müzik Dinletisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahna Sanatları Bölümü tarafından verilecek “Kadınlarımıza İthafen Orkestra Konseri” ile devam edecek. “Kadın ve Çalışma Hayatı” Konulu Panel Program kapsamında NÜKÇAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Çalışkan moderatörlüğünde “Kadın ve Çalışma Hayatı” konulu panel gerçekleştirilecek. Nevşehir Devlet Hastanesi Kalite Yönetimi Biriminden Uzm. Hemşire Emine Özge Avcı 14:30’da, “Sağlık Sektöründe Çalışan Kadın Olmak”, 15:00’de NEVÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Perihan Ulucan “Eğitimli Kadınların Toplumsal Sorumlulukları” ve 16:00’da da Nevşehir Barosu avukatlarından Avukat Av. Esmanur Tanrıverdi “Çalışma Hayatında Kadın Hakları” üzerine konuşacak. Program, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erecek.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” düzenlenecek bir dizi etkinlikle kutlanacak.

Kadınların daha iyi hayat beklentilerinde eşitlik, özgürlük, dayanışma ve mücadelesinin sembolü olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığa karşı duyarlılığı arttırmak ve kadınların her alanda güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla;

NEVÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından 7 Mart 2022 tarihinde bir dizi program düzenlenecek.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda düzenlenecek olan program, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve NEVÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Çalışkan’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Kadınlara Özel Müzik Dinletisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sahna Sanatları Bölümü tarafından verilecek “Kadınlarımıza İthafen Orkestra Konseri” ile devam edecek.

“Kadın ve Çalışma Hayatı” Konulu Panel

Program kapsamında NÜKÇAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Çalışkan moderatörlüğünde “Kadın ve Çalışma Hayatı” konulu panel gerçekleştirilecek.

Nevşehir Devlet Hastanesi Kalite Yönetimi Biriminden Uzm. Hemşire Emine Özge Avcı 14:30’da, “Sağlık Sektöründe Çalışan Kadın Olmak”, 15:00’de NEVÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Perihan Ulucan “Eğitimli Kadınların Toplumsal Sorumlulukları” ve 16:00’da da Nevşehir Barosu avukatlarından Avukat Av. Esmanur Tanrıverdi “Çalışma Hayatında Kadın Hakları” üzerine konuşacak.

Program, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erecek.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.