MADO

EBS'liler Buluştu

Eğitim 06.03.2022 - 13:37, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:01
 

EBS'liler Buluştu

Eğitim Bir-Sen Üyeleri Istişare Toplantısında buluştu

Eğitim Bir-Sen Üyeleri Istişare Toplantısında buluştu. Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesindeki Eğitim Bir-Sen Üyelerinin buluştuğu istişare toplantısına ilişkin olarak; Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi "Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde görev yapan akademisyen üyelerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Şehrimize emek veren değerli hocalarımıza çalışma hayatlarında nasıl katkıda bulunabilirizin değerlendirmesini yaptık. Üniversitemizin ülkemizin önde gelen Üniversitelerinden biri olacağından eminiz. Bu ideal için mücadele edildiği sürece muhakkak başarıya ulaşılacaktır. Katılım sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.
Eğitim Bir-Sen Üyeleri Istişare Toplantısında buluştu

Eğitim Bir-Sen Üyeleri Istişare Toplantısında buluştu.

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesindeki Eğitim Bir-Sen Üyelerinin buluştuğu istişare toplantısına ilişkin olarak;

Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkan ı Mustafa Çiftçi "Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde görev yapan akademisyen üyelerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Şehrimize emek veren değerli hocalarımıza çalışma hayatlarında nasıl katkıda bulunabilirizin değerlendirmesini yaptık.

Üniversitemizin ülkemizin önde gelen Üniversitelerinden biri olacağından eminiz.

Bu ideal için mücadele edildiği sürece muhakkak başarıya ulaşılacaktır. Katılım sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.