MADO

Dimispor mu? Şalvarspor mu?

Nevşehir 04.03.2022 - 15:24, Güncelleme: 26.03.2022 - 15:19
 

Dimispor mu? Şalvarspor mu?

Dimispor Sahaya çıkıyor.Üstelik rakibide Şalvarspor

Dimispor Sahaya çıkıyor.Üstelik rakibide Şalvarspor. Belki ilk okuduğunuzda editör bizimle dalga geçiyor düşenebilirsiniz ama; Dimispor Gülşehir'de,Şalvarspor ise Ürgüp'te kurulan bayan takımları.. Gülşehir'li Şalvarsporlular Kaymakam Şeyma Polat'ı ziyaret etti.Ziyaret'e ilişkin olarak Gülşehir Kaymakamlığından yapilan acıklamada; "Gülşehir Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde '' DİMİSPOR'' kadın takımımız kuruldu. Tüm spor branşlarında aktif olmayı hedefleyen Dimispor, Gülşehir Kaymakamı Şeyma POLAT' ı ziyaret ettiler. Kaymakam Polat, Dimispor takımına Başarılar diledi" İlçemizde yeni kurulan Gülşehir Dimispor takımı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, dostluk maçı için Ürgüp Şalvarspor'u Gülşehir'e davet etti"denildi.
Dimispor Sahaya çıkıyor.Üstelik rakibide Şalvarspor

Dimispor Sahaya çıkıyor.Üstelik rakibide Şalvarspor.

Belki ilk okuduğunuzda editör bizimle dalga geçiyor düşenebilirsiniz ama; Dimispor Gülşehir'de,Şalvarspor ise Ürgüp'te kurulan bayan takımları..

Gülşehir'li Şalvarsporlular Kaymakam Şeyma Polat'ı ziyaret etti.Ziyaret'e ilişkin olarak Gülşehir Kaymakamlığından yapilan acıklamada;

" Gülşehir Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde '' DİMİSPOR'' kadın takımımız kuruldu. Tüm spor branşlarında aktif olmayı hedefleyen Dimispor,

Gülşehir Kaymakamı Şeyma POLAT' ı ziyaret ettiler. Kaymakam Polat, Dimispor takımına Başarılar diledi" İlçemizde yeni kurulan Gülşehir Dimispor takımı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, dostluk maçı için Ürgüp Şalvarspor'u Gülşehir'e davet etti"denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.