MADO

Gizli Buzlanma Mesaisi

Nevşehir 03.03.2022 - 15:01, Güncelleme: 03.03.2022 - 16:28
 

Gizli Buzlanma Mesaisi

Nevşehir İl Özel İdaresi soğuk ve yağışlı hava dolayısıyla

Nevşehir İl Özel İdaresi soğuk ve yağışlı hava dolayısıyla özellikle gizli hızlanmaya karşı gece boyu mesai yaptı. Nevşehir İl Özel Idaresinden yapılan açıklamada; "Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekiplerimiz; Akşam saatlerinden itibaren şehrimizde etkiki olan kar yağışı nedeniyle: Merkez İlçemize Bağlı Uçhisar ve Göreme Yolu, Çardak-Kavak Yolu,Cezaevi Yolu ve Ürgüp İlçemize Bağlı Bahçeli Köy Yolunda Gizli buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama çalışmaları yaparak güvenli ulaşım sağlanması için gece boyunca don olayı ile mücadeleye devam edilmiştir" denildi.
Nevşehir İl Özel İdaresi soğuk ve yağışlı hava dolayısıyla

Nevşehir İl Özel İdaresi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir İl Özel İdaresi soğuk ve yağışlı hava dolayısıyla özellikle gizli hızlanmaya karşı gece boyu mesai yaptı.

Nevşehir İl Özel Idaresinden yapılan açıklamada;

"Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekiplerimiz;

Akşam saatlerinden itibaren şehrimizde etkiki olan kar yağışı nedeniyle: Merkez İlçemize Bağlı Uçhisar ve Göreme Yolu, Çardak-Kavak Yolu,Cezaevi Yolu ve Ürgüp İlçemize Bağlı Bahçeli Köy Yolunda

Gizli buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama çalışmaları yaparak güvenli ulaşım sağlanması için gece boyunca don olayı ile mücadeleye devam edilmiştir" denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.