MADO

Judo Genç Kız- Erkek Şampiyonası Sona Erdi

Spor 28.02.2022 - 20:49, Güncelleme: 01.03.2022 - 17:09
 

Judo Genç Kız- Erkek Şampiyonası Sona Erdi

Nevşehir ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğü hafta sonu Damat İprahimpaşa Kapalı spor salonunda 50 İlden 400'e yakın sporcunun katıldığı Judo Genç Kız- Erkek Türkiye Şampiyonasını sonrasında bir değerlendirmede bulundu.

Nevşehir ve Gençlik ve spor il müdürlüğü hafta sonu Damat İprahimpaşa Kapalı spor salonunda 50 İlden 400'e yakın sporcunun katıldığı Judo Genç Kız- Erkek Türkiye Şampiyonasını sonrasında bir değerlendirmede bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada''2021-2022 Yılı Okul Sporları Judo Genç Kız- Erkek Türkiye Şampiyonası 26 - 27 Şubat 2022 tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlendi. Okul Sporları Judo Genç Kız - Erkek Türkiye Şampiyonasına tüm illerimizden yaklaşık 500 sporcu ve antrenörlerin katılımı ile 25 Şubat Cuma günü Gençlik Merkezinde düzenlenen teknik toplantı sonrası 26 Şubat Cumartesi günü Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Müdürü Özdemir, Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Mesut Kapan ve çok sayıda sporseverin katılımıyla Saat 12.00 ‘da yapılan açılış seremonisi ile müsabakalar başlayarak 27 Şubat tarihinde Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İl Müdürü Muhsin Özdemir’in katıldığı ödül töreni ile tamamlandı. Müsabakaya katılan tüm sporcuları tebrik ederiz'' denildi..
Nevşehir ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğü hafta sonu Damat İprahimpaşa Kapalı spor salonunda 50 İlden 400'e yakın sporcunun katıldığı Judo Genç Kız- Erkek Türkiye Şampiyonasını sonrasında bir değerlendirmede bulundu.

Nevşehir ve Gençlik ve spor il müdürlüğü hafta sonu Damat İprahimpaşa Kapalı spor salonunda 50 İlden 400'e yakın sporcunun katıldığı Judo Genç Kız- Erkek Türkiye Şampiyonasını sonrasında bir değerlendirmede bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada''2021-2022 Yılı Okul Sporları Judo Genç Kız- Erkek Türkiye Şampiyonası 26 - 27 Şubat 2022 tarihleri arasında ilimiz ev sahipliğinde Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlendi.

Okul Sporları Judo Genç Kız - Erkek Türkiye Şampiyonasına tüm illerimizden yaklaşık 500 sporcu ve antrenörlerin katılımı ile 25 Şubat Cuma günü Gençlik Merkezinde düzenlenen teknik toplantı sonrası 26 Şubat Cumartesi günü Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Müdürü Özdemir, Judo Federasyonu Genel Koordinatörü Mesut Kapan ve çok sayıda sporseverin katılımıyla Saat 12.00 ‘da yapılan açılış seremonisi ile müsabakalar başlayarak 27 Şubat tarihinde Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İl Müdürü Muhsin Özdemir’in katıldığı ödül töreni ile tamamlandı.

Müsabakaya katılan tüm sporcuları tebrik ederiz'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.