MADO

İyi Partililer Buluştular

Siyaset 28.02.2022 - 00:02, Güncelleme: 28.02.2022 - 12:36
 

İyi Partililer Buluştular

Nevşehir İyi Parti teşkilatı, teşkilat toplantısında bir araya gelerek

Nevşehir İyi Parti teşkilatı, teşkilat toplantısında bir araya gelerek gündeme ilişkin istişarelerde bulundu. Nevşehir İyi Parti İl Başkanı Ömer Ay başkanlığında yemekli düzenlenen organizasyona il ve İlçe teşkilat üyeleri katıldı. Teşkilat toplantısına ilişkin olarak, Nevşehir İyi Partiden yapılan açıklamada ise; "İyi parti Nevşehir Teşkilat toplantısı yapıldı. İYİ Partinin teşkilatlanma ağı en tabana kadar yaygınlaştı. İYİ Parti seçime ve iktidara artık hazır hale gelmiştir. Yakında Nevşehir ve bütün Türkiye güneşli günlere, huzura, demokrasiye, adalete, bolluk ve refaha kavuşacaktır" denildi.
Nevşehir İyi Parti teşkilatı, teşkilat toplantısında bir araya gelerek

Nevşehir İyi Parti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir İyi Parti teşkilatı, teşkilat toplantısında bir araya gelerek gündeme ilişkin istişarelerde bulundu.

Nevşehir İyi Parti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir İyi Parti İl Başkanı Ömer Ay başkanlığında yemekli düzenlenen organizasyona il ve İlçe teşkilat üyeleri katıldı.

Teşkilat toplantısına ilişkin olarak, Nevşehir İyi Partiden yapılan açıklamada ise;

"İyi parti Nevşehir Teşkilat toplantısı yapıldı. İYİ Partinin teşkilatlanma ağı en tabana kadar yaygınlaştı.

İYİ Parti seçime ve iktidara artık hazır hale gelmiştir. Yakında Nevşehir ve bütün Türkiye güneşli günlere, huzura, demokrasiye, adalete, bolluk ve refaha kavuşacaktır" denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.