MADO

Ürgüp'te Sorun Çözüldü

İlçe Haberleri 25.02.2022 - 17:54, Güncelleme: 26.02.2022 - 15:07
 

Ürgüp'te Sorun Çözüldü

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk son dakika açıklaması

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk son dakika açıklaması ile Ürgüp'te Büyük sıkıntı olan Şehirlerarası Otobüslerin yeniden gireceğini açıkladı. Sitemiz Yazarlarından Adnan Tangüller'in Ilk Defa gündeme taşıdığı ve yazılar yazdığı konuya ilişkin Olarak,Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bir açıklama yayınladı. Başkan Aktürk “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ” üzerimize düşeni yerine getirmekten kaçınmadan seyahat firmaları ile görüşmelerimizi tamamladık.  Ürgüp’ümüzün marka değerini daha çok artırmak için çıktığımız bu yolda bir başarıya daha imza atmanın mutluluğu içerisindeyiz. Servisi değil Otobüsü getirdik.Bu vesileyle İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz’e ve Yücel Menekşe’ye desteklerinden dolayı Ürgüp’ümüz adına teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk son dakika açıklaması

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk son dakika açıklaması ile Ürgüp'te Büyük sıkıntı olan Şehirlerarası Otobüslerin yeniden gireceğini açıkladı.

Sitemiz Yazarlarından Adnan Tangüller'in Ilk Defa gündeme taşıdığı ve yazılar yazdığı konuya ilişkin Olarak,Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bir açıklama yayınladı.

Başkan Aktürk “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ” üzerimize düşeni yerine getirmekten kaçınmadan seyahat firmaları ile görüşmelerimizi tamamladık. 

Ürgüp’ümüzün marka değerini daha çok artırmak için çıktığımız bu yolda bir başarıya daha imza atmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Servisi değil Otobüsü getirdik.Bu vesileyle İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz’e ve Yücel Menekşe’ye desteklerinden dolayı Ürgüp’ümüz adına teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.