MADO

Ürgüp'te Deneme Sınavı

Eğitim 25.02.2022 - 10:54, Güncelleme: 26.02.2022 - 15:29
 

Ürgüp'te Deneme Sınavı

Ürgüp Belediyesi sınav hazırlığı yapan gençler için deneme sınavı yapacağını

Ürgüp Belediyesi sınav hazırlığı yapan gençler için deneme sınavı yapacağını açıkladı. Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada; "Haydi gençler görelim sizi Geleceğimizin teminatı gençlerimize, hayatlarının geri kalanını belirleyen lise ve Üniversite sınavında teşvik ve destek olmak amacıyla, toplamda 20 kişiye sürpriz hediyeler vereceğimiz “Deneme Sınavı’nda” başarılar diliyoruz" Açıklaması yapılırken Ürgüp Belediyesi sınava ilişkin olarak ne zaman yapılacak nerde yapılacak gibi detayları henüz paylaşılmadı..
Ürgüp Belediyesi sınav hazırlığı yapan gençler için deneme sınavı yapacağını

Ürgüp Belediyesi sınav hazırlığı yapan gençler için deneme sınavı yapacağını açıkladı.
Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada;
"Haydi gençler görelim sizi Geleceğimizin teminatı gençlerimize, hayatlarının geri kalanını belirleyen lise ve Üniversite sınavında teşvik ve destek olmak amacıyla, toplamda 20 kişiye sürpriz hediyeler vereceğimiz “Deneme Sınavı’nda” başarılar diliyoruz"
Açıklaması yapılırken Ürgüp Belediyesi sınava ilişkin olarak ne zaman yapılacak nerde yapılacak gibi detayları henüz paylaşılmadı..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.