MADO

Satranç'ta Şampiyon Kardelen Koleji

Eğitim 23.02.2022 - 11:23, Güncelleme: 23.02.2022 - 11:39
 

Satranç'ta Şampiyon Kardelen Koleji

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ,Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ,Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Satranç İl Temsilciliğinin birlikte düzenlemiş olduğu 2021-2022 Öğretim Yılı Okullar arası Mahalli Nevşehir Küçükler-Yıldızlar-Gençler Satranç Yarışmasına katılan Özel Kardelen Koleji Satranç Takımı büyük bir başarıya daha imza attı. İl genelinde düzenlenen Satranç Turnuvasında Küçükler açık kategorisinde yarışan Kardelen Koleji Satranç Takımı ŞAMPİYON olarak adını bir kez daha altın harflerle yazdırdı... Kardelen Koleji öğrencileri TOPRAK TÜBER,YİĞİT EMRE ADIYAMAN,YİĞİT BURAK İNCİ ve ÖMER METE ÜNSAL şampiyonluk madalyasını almaya hak kazandı. İmza attıkları bu başarıyla gurur kaynağı olan öğrencilerimiz , okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Kardelen Koleji’nde düzenlenen törende Okul Müdürü Burhan KAYNAR, başarılı olan öğrencilerini tebrik ederek başarı sertifikalarını ve hediyelerini verdiler. Amaçlarının çocukların küçük yaşta satranç sporunu sevmelerini sağlamak olduğunu belirten Burhan KAYNAR , “Beyin ve beden olarak gelişmiş gençleri yetiştirmek en büyük arzumuz. Ve görüyoruz ki biz bunu başarmış bir Okuluz .Kardelen Koleji olarak çocuklarımızın akademik başarının yanı sıra sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlerde de kendilerini geliştirebildiklerini ve zekâlarını böyle güzel alanlarda kullanabildiklerini bir kez daha kanıtlamış olduk. Okulumuzda satrancın sevdirilmesi ,yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yani sadece ders çalışan, test çözen çocuk istemiyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın böyle birbirleriyle yarışan, birbirlerine heyecan duyan hayata incelikli bir şekilde katılmalarını destekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı. Başarılı olan öğrencileri bir kez daha tebrik eden KAYNAR ,bu başarı da emeği geçen başta Satranç öğretmeni Oğuzhan YÜCEL’e ve kıymetli velilerimize teşekkürlerini ileterek konuşmasını bitirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ,Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü , Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Satranç İl Temsilciliğinin birlikte düzenlemiş olduğu 2021-2022 Öğretim Yılı Okullar arası Mahalli Nevşehir Küçükler-Yıldızlar-Gençler Satranç Yarışmasına katılan Özel Kardelen Koleji Satranç Takımı büyük bir başarıya daha imza attı.

İl genelinde düzenlenen Satranç Turnuvasında Küçükler açık kategorisinde yarışan Kardelen Koleji Satranç Takımı ŞAMPİYON olarak adını bir kez daha altın harflerle yazdırdı...

Kardelen Koleji öğrencileri TOPRAK TÜBER,YİĞİT EMRE ADIYAMAN,YİĞİT BURAK İNCİ ve ÖMER METE ÜNSAL şampiyonluk madalyasını almaya hak kazandı.

İmza attıkları bu başarıyla gurur kaynağı olan öğrencilerimiz , okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Kardelen Koleji’nde düzenlenen törende Okul Müdürü Burhan KAYNAR, başarılı olan öğrencilerini tebrik ederek başarı sertifikalarını ve hediyelerini verdiler.

Amaçlarının çocukların küçük yaşta satranç sporunu sevmelerini sağlamak olduğunu belirten Burhan KAYNAR , “Beyin ve beden olarak gelişmiş gençleri yetiştirmek en büyük arzumuz.

Ve görüyoruz ki biz bunu başarmış bir Okuluz .Kardelen Koleji olarak çocuklarımızın akademik başarının yanı sıra sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlerde de kendilerini geliştirebildiklerini ve zekâlarını böyle güzel alanlarda kullanabildiklerini bir kez daha kanıtlamış olduk.

Okulumuzda satrancın sevdirilmesi ,yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yani sadece ders çalışan, test çözen çocuk istemiyoruz.

Bu anlamda çocuklarımızın böyle birbirleriyle yarışan, birbirlerine heyecan duyan hayata incelikli bir şekilde katılmalarını destekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Başarılı olan öğrencileri bir kez daha tebrik eden KAYNAR ,bu başarı da emeği geçen başta Satranç öğretmeni Oğuzhan YÜCEL’e ve kıymetli velilerimize teşekkürlerini ileterek konuşmasını bitirdi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.