MADO

Kemerlerini Taktılar

Spor 21.02.2022 - 23:58, Güncelleme: 22.02.2022 - 13:06
 

Kemerlerini Taktılar

Karate Sporunun en önemli törenlerinden birisi olan Kyu töreni

Karate Sporunun en önemli törenlerinden birisi olan Kyu töreni Damat Ibrahimpaşa Kapalı Spor Salonunda yapıldı Kyu Yani Kuşak Sistemi. Karatede ulaşılan seviye kuşak ve renklerle sınıflandırılandırma töreninde genç kareteciler kuşaklarını aldılar. Bu özel törene ilişkin bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Il müdürü Muhsin Özdemir;Karate branşımızda yılın ilk Kyu/kemer törenini hafta sonu DİP Salonumuzda muhteşem bir katılımla gerçekleştirdik. Ne mutlu bize ki sadece bir branşta salona sığmaz hale geldik.İsa hocama,sporcularımız ve velilerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum"dedi...
Karate Sporunun en önemli törenlerinden birisi olan Kyu töreni

Karate Sporunun en önemli törenlerinden birisi olan Kyu töreni Damat Ibrahimpaşa Kapalı Spor Salonunda yapıldı

Kyu Yani Kuşak Sistemi. Karatede ulaşılan seviye kuşak ve renklerle sınıflandırılandırma töreninde genç kareteciler kuşaklarını aldılar.

Bu özel törene ilişkin bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Il müdürü Muhsin Özdemir;Karate branşımızda yılın ilk Kyu/kemer törenini hafta sonu DİP Salonumuzda muhteşem bir katılımla gerçekleştirdik.

Ne mutlu bize ki sadece bir branşta salona sığmaz hale geldik.İsa hocama,sporcularımız ve velilerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum"dedi...

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.