MADO

Antrenör Olmak İstermisiniz ?

Spor 21.02.2022 - 09:35, Güncelleme: 21.02.2022 - 09:35
 

Antrenör Olmak İstermisiniz ?

Hemsball, her yaştan insanın oynayabileceği zevkli ve eğlenceli yeni bir spor dalıdır.

Hemsball, her yaştan insanın oynayabileceği zevkli ve eğlenceli yeni bir spor dalıdır. Kapalı ve açık alanlarda rahatlıkla oynanabilir. Hemsball oynarken, topu tutabilmek ve servis atabilmek için mükemmel el-göz-ayak koordinasyonuna, yüksek odaklanma ve konsantrasyona, sahip olmak gerekir. Yeni Sporun ismi yukarıda belirtildiği gibi oyun esnasında ortaya konan performansın baş harflerinin birleşmesi sonucunda doğan bu spor dalı için federasyon da kurulmuş durumda. Nevşehir'de bu yeni spor dalı icin antrenörlük kursu düzenlenecek. Bu konuda Gençlik ve Spor il müdürlüğü "Yeni kurulan Uluslararası Hemsball Federasyonu tarafından ilimizde Para Hemsball 1. ci kademe antrenör kursu açılacaktır. Bu kursa katılım için Gençlik ve Spor İl müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz" açıklaması yapıldı.
Hemsball, her yaştan insanın oynayabileceği zevkli ve eğlenceli yeni bir spor dalıdır.

Hemsball, her yaştan insanın oynayabileceği zevkli ve eğlenceli yeni bir spor dalıdır.

Kapalı ve açık alanlarda rahatlıkla oynanabilir. Hemsball oynarken, topu tutabilmek ve servis atabilmek için mükemmel el-göz-ayak koordinasyonuna, yüksek odaklanma ve konsantrasyona, sahip olmak gerekir.

Yeni Sporun ismi yukarıda belirtildiği gibi oyun esnasında ortaya konan performansın baş harflerinin birleşmesi sonucunda doğan bu spor dalı için federasyon da kurulmuş durumda.

Nevşehir'de bu yeni spor dalı icin antrenörlük kursu düzenlenecek.

Bu konuda Gençlik ve Spor il müdürlüğü "Yeni kurulan Uluslararası Hemsball Federasyonu tarafından ilimizde Para Hemsball 1. ci kademe antrenör kursu açılacaktır.

Bu kursa katılım için Gençlik ve Spor İl müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.