MADO

MHP'den Ülkü Ocağına Hayırlı Olsun Ziyareti

Siyaset 19.02.2022 - 20:09, Güncelleme: 19.02.2022 - 20:17
 

MHP'den Ülkü Ocağına Hayırlı Olsun Ziyareti

İki gün önce Nevşehir Ülkü Ocaklarında Ülkü Ocak başkanı Değişmişti.4 yıl Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yapan Ali Türker,

İki gün önce Nevşehir Ülkü Ocaklarında Ülkü Ocak başkanı Değişmişti.4 yıl Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yapan Ali Türker, düzenlenen törenle bayrağı yeni ocak başkanı Musa Şevik’te devretmişti.Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Musa Şevik'i Bugün Milliyetci Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya ve Yönetim Kurulu,Kadın Kolları üyelerinden oluşan bir heyet ziyaret ederek; Hayırlı Olsun Dileklerini İlettiler. Ziyarette bir konuşma Yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya ''Görevi Devreden Başkanımız Ali Türker'e Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz, Yeni Ocak Başkanımız Musa Şevik'ede görevinde üstün başarılar diliyoruz, inanaıyoruzki Ülkü Ocakları daha da ileriye gidecektir.'' dedi..   Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Musa Şevik ise ''Sayın Başkanım ve değerli yöneticilerimize gösterdikleri nezaket ve ziyaretleri için sonsuz teşekkür ediyorum, Bize emanet edilen bu büyük vazifenin farkında gece gündüz demeden Ülkü Ocaklarını büyütmek geliştirmek için canla başla çalışacağız' açıklamasını yaptı. Ziyaret Toplu Fotoğrfa çekimi ile sona erdi..
İki gün önce Nevşehir Ülkü Ocaklarında Ülkü Ocak başkanı Değişmişti.4 yıl Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yapan Ali Türker,

İki gün önce Nevşehir Ülkü Ocaklarında Ülkü Ocak başkanı Değişmişti.4 yıl Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yapan Ali Türker, düzenlenen törenle bayrağı yeni ocak başkanı Musa Şevik’te devretmişti.Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Musa Şevik'i Bugün Milliyetci Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya ve Yönetim Kurulu,Kadın Kolları üyelerinden oluşan bir heyet ziyaret ederek; Hayırlı Olsun Dileklerini İlettiler.

Ziyarette bir konuşma Yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya ''Görevi Devreden Başkanımız Ali Türker'e Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz, Yeni Ocak Başkanımız Musa Şevik'ede görevinde üstün başarılar diliyoruz, inanaıyoruzki Ülkü Ocakları daha da ileriye gidecektir.'' dedi..
 

Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Musa Şevik ise ''Sayın Başkanım ve değerli yöneticilerimize gösterdikleri nezaket ve ziyaretleri için sonsuz teşekkür ediyorum, Bize emanet edilen bu büyük vazifenin farkında gece gündüz demeden Ülkü Ocaklarını büyütmek geliştirmek için canla başla çalışacağız' açıklamasını yaptı.

Ziyaret Toplu Fotoğrfa çekimi ile sona erdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.