MADO

Sporcularla Akşam Yemeği

Spor 18.02.2022 - 21:45, Güncelleme: 18.02.2022 - 21:54
 

Sporcularla Akşam Yemeği

Bu Akşam Topuzlu Han Tesislerinde Milletvekilileri Nevşehir Valisi ve diğer yetkililer Nevşehir'in gögüsünü kabartan gerek milli takım

Bu Akşam Topuzlu Han Tesislerinde Milletvekilileri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe , Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemri ve diğer yetkililer Nevşehir'in gögüsünü kabartan gerek milli takım gerekese bireysel anlamda sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. Oldukca keyifli bir ortam da geçen yemekte bir konuşma yapan Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ''Gerek Türkiye’de gerekse Ulusal Arenada göğsümüzü kabartan, bayrağımızı dalgalandıran ve çeşitli madalyalar elde ederek Şehrimizi gururlandıran sporcu evlatlarımız ile bir araya gelerek kendilerini tebrik ettik.Başta T.C. Cumhurbaşkanlığı Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, T.C. Gençlik Ve Spor Bakanlığı Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Valimiz Sn. İnci Seze Becel’e, Gençlik ve Spor İl Md. Muhsin Özdemir’e, kıymetli antrenörlerimize ve sporcu gençlerimizin değerli ailelerine emek ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum'' açıklamasın da bulundu. Yemek Toplu olarak çekilen Fotoğraf ile sona erdi..  
Bu Akşam Topuzlu Han Tesislerinde Milletvekilileri Nevşehir Valisi ve diğer yetkililer Nevşehir'in gögüsünü kabartan gerek milli takım

Bu Akşam Topuzlu Han Tesislerinde Milletvekilileri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe , Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemri ve diğer yetkililer Nevşehir'in gögüsünü kabartan gerek milli takım gerekese bireysel anlamda sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Oldukca keyifli bir ortam da geçen yemekte bir konuşma yapan Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ''Gerek Türkiye’de gerekse Ulusal Arenada göğsümüzü kabartan, bayrağımızı dalgalandıran ve çeşitli madalyalar elde ederek Şehrimizi gururlandıran sporcu evlatlarımız ile bir araya gelerek kendilerini tebrik ettik.Başta T.C. Cumhurbaşkanlığı Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, T.C. Gençlik Ve Spor Bakanlığı Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Valimiz Sn. İnci Seze Becel’e, Gençlik ve Spor İl Md. Muhsin Özdemir’e, kıymetli antrenörlerimize ve sporcu gençlerimizin değerli ailelerine emek ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum'' açıklamasın da bulundu.

Yemek Toplu olarak çekilen Fotoğraf ile sona erdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.