MADO

Hayvanlar İçin Yem Bağışı Yaptı

İlçe Haberleri 16.02.2022 - 10:07, Güncelleme: 16.02.2022 - 10:07
 

Hayvanlar İçin Yem Bağışı Yaptı

Ürgüp İlçesinde bir vatandaş dostlarımız olan sokak hayvanları için yem ve mama bağışında bulundu

Ürgüp İlçesinde bir vatandaş dostlarımız olan sokak hayvanları için yem ve mama bağışında bulundu.Daha önce bir çok etkinlik yapan doğal hayata yem ve mama bırakan Ürgüp Ziraat Odasının bu çalışmalarından etkilenen Erhun Alptekin Oda'yı zşyaret ederek bağışlarını teslim etti.. Ürgüp Ziraat Odasından Yapılan açıklamada ''Sosyal sorumluluk olarak düşündüğümüz doğadaki dostlarımız için periyodik olarak yaptığımız mama ve yem dağıtımımızdan haberdar olarak teşekkür eden, üyemiz iş insanı Erhun Alptekin oda başkanlığımızı ziyaret ederek doğadaki dostlarımız için mama ve yem alınmak üzere bağışta bulundu.Kendisine ziyaretinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz'' denildi..
Ürgüp İlçesinde bir vatandaş dostlarımız olan sokak hayvanları için yem ve mama bağışında bulundu

Ürgüp İlçesinde bir vatandaş dostlarımız olan sokak hayvanları için yem ve mama bağışında bulundu.Daha önce bir çok etkinlik yapan doğal hayata yem ve mama bırakan Ürgüp Ziraat Odasının bu çalışmalarından etkilenen Erhun Alptekin Oda'yı zşyaret ederek bağışlarını teslim etti..

Ürgüp Ziraat Odasından Yapılan açıklamada ''Sosyal sorumluluk olarak düşündüğümüz doğadaki dostlarımız için periyodik olarak yaptığımız mama ve yem dağıtımımızdan haberdar olarak teşekkür eden, üyemiz iş insanı Erhun Alptekin oda başkanlığımızı ziyaret ederek doğadaki dostlarımız için mama ve yem alınmak üzere bağışta bulundu.Kendisine ziyaretinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.