MADO

Öğrenciler Emniyet Tarafından Eğitiliyor

Asayiş 16.02.2022 - 09:01, Güncelleme: 16.02.2022 - 09:01
 

Öğrenciler Emniyet Tarafından Eğitiliyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Kıdemli Başpolis Memuru Mehmet YILDIRIM tarafından, 75. Yıl Ortaokulu ve 19 Mayıs İlkokulunda, trafik düzeni, güvenliği ve kazaların en aza indirilmesi hedefinin gerçekleştirilmesi için, Genel Trafik Kuralları, Emniyet Kemeri Kullanımı, Araçlarda Cep Telefonu Kullanımı ve Trafikte Yaya Önceliği konularında öğrencilere yönelik eğitim programı düzenlemiştir'' denildi..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Kıdemli Başpolis Memuru Mehmet YILDIRIM tarafından,

75. Yıl Ortaokulu ve 19 Mayıs İlkokulunda, trafik düzeni, güvenliği ve kazaların en aza indirilmesi hedefinin gerçekleştirilmesi için, Genel Trafik Kuralları, Emniyet Kemeri Kullanımı, Araçlarda Cep Telefonu Kullanımı ve Trafikte Yaya Önceliği konularında öğrencilere yönelik eğitim programı düzenlemiştir'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.