MADO

Düzgün ve Ekibi Ziyaret Etti

Gündem 15.02.2022 - 13:46, Güncelleme: 15.02.2022 - 15:54
 

Düzgün ve Ekibi Ziyaret Etti

Mardinden Nevşehir' Milli Eğitim İl Müdürü olarak atanan Memet Polat'a

Mardinden Nevşehir' Milli Eğitim İl Müdürü olarak atanan Memet Polat'a ziyaretler hala devam ediyor. Son ziyaretciler Nevşehir Şoförler Cemiyeti Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu oldu. Ziyarete ilişkin Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Nevşehir Şoförler Cemiyeti Başkanı Mustafa Düzgün, Kapadokya Öğrenci Servisi, Yıldız Tur ve İpektur Öğrenci Servisi yetkilileri İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Memet POLAT'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendilerine teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.
Mardinden Nevşehir' Milli Eğitim İl Müdürü olarak atanan Memet Polat'a

Mardinden Nevşehir' Milli Eğitim İl Müdürü olarak atanan Memet Polat'a ziyaretler hala devam ediyor. Son ziyaretciler Nevşehir Şoförler Cemiyeti Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu oldu.

Ziyarete ilişkin Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Nevşehir Şoförler Cemiyeti Başkanı Mustafa Düzgün, Kapadokya Öğrenci Servisi, Yıldız Tur ve İpektur Öğrenci Servisi yetkilileri İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Memet POLAT'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendilerine teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.