MADO

2000 Bin Üyeleri Oldu

Gündem 15.02.2022 - 00:00, Güncelleme: 15.02.2022 - 15:57
 

2000 Bin Üyeleri Oldu

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç 2000 bin üyeye ulaştıklarını açıkladı

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç 2000 bin üyeye ulaştıklarını açıkladı. Urgenç "Bu Gurur Hepimizin! Teşekkürler.Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesinin 2000.üyesi İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürümüz Feyyaz Solak hocamız olmuştur. Feyyaz hocamıza kıymetli desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Başkan Urgenç; Bugün itibari ile 2000.üyeyi kaydetmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz . Üyelerimiz kurumlarında baskının karşısında Elif gibi dimdik durdular. Baskıya razı olmadılar. Okulların açılması ile birlikte başlayan sendikal ziyaretlerimiz de Nevşehir’de ki tüm kurumları ziyaret ederek sıkılmadık el bırakmamaya gayret ediyoruz. Derinkuyu ilçemizin Yazıhüyük kasabasından Kozaklı ilçemizin Çayiçi köyüne, Gülşehir ilçemizin Abuşağı köyünden, Ürgüp ilçemizin Başdere köyüne kadar nerede bir eğitim çalışanı varsa orada Türk Eğitim Sen vardır. Bunun yanında haftada bir gün Üniversitede akademik ve idari personelle buluşmaya devam ediyor. Sorunları yerinde tespit edip çözme gayretiyle hareket ediyoruz. Kurumlarımızdaki her uç beyimiz Türk Eğitim Sen’in kurumsallaşmasına büyük katkı sağlayan, bizi güçlü kılan gönüllü dava ve yol arkadaşlarımızdır. Bu hususta 2000.üye’de her bir üyemizin emeği vardır. 30 yıldır sendikamıza emek veren, fedakârlık yaparak çalışan her bir kardeşime teşekkür ediyorum. İnşallah başaracağız hepimizin gayreti ile 15 Mayıs 2022’de Nevşehir’de Yetkili Sendika Türk Eğitim Sen olacaktır" Dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç 2000 bin üyeye ulaştıklarını açıkladı

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç 2000 bin üyeye ulaştıklarını açıkladı.

Urgenç "Bu Gurur Hepimizin! Teşekkürler.Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesinin 2000.üyesi İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürümüz Feyyaz Solak hocamız olmuştur. Feyyaz hocamıza kıymetli desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Başkan Urgenç; Bugün itibari ile 2000.üyeyi kaydetmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz

. Üyelerimiz kurumlarında baskının karşısında Elif gibi dimdik durdular. Baskıya razı olmadılar. Okulların açılması ile birlikte başlayan sendikal ziyaretlerimiz de Nevşehir’de ki tüm kurumları ziyaret ederek sıkılmadık el bırakmamaya gayret ediyoruz. Derinkuyu ilçemizin Yazıhüyük kasabasından Kozaklı ilçemizin Çayiçi köyüne, Gülşehir ilçemizin Abuşağı köyünden, Ürgüp ilçemizin Başdere köyüne kadar nerede bir eğitim çalışanı varsa orada Türk Eğitim Sen vardır.

Bunun yanında haftada bir gün Üniversitede akademik ve idari personelle buluşmaya devam ediyor. Sorunları yerinde tespit edip çözme gayretiyle hareket ediyoruz. Kurumlarımızdaki her uç beyimiz Türk Eğitim Sen’in kurumsallaşmasına büyük katkı sağlayan, bizi güçlü kılan gönüllü dava ve yol arkadaşlarımızdır. Bu hususta 2000.üye’de her bir üyemizin emeği vardır. 30 yıldır sendikamıza emek veren, fedakârlık yaparak çalışan her bir kardeşime teşekkür ediyorum. İnşallah başaracağız hepimizin gayreti ile 15 Mayıs 2022’de Nevşehir’de Yetkili Sendika Türk Eğitim Sen olacaktır" Dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.