MADO

Menekşe Ziyaret Etti

Siyaset 11.02.2022 - 11:04, Güncelleme: 11.02.2022 - 11:04
 

Menekşe Ziyaret Etti

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifin ziyaret etti. Menekşe Başkan Çamcı Erdoğan Korkutmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşme yaptı. Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe "Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanımız Camci Erdoğan Korkutmaz’ı ziyaret ederek Kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alıp, istişaremizi gerçekleştirdik. Ziyaretimize eşlik eden Oguz Ozdem ve Kenan Pehlivan hocalarıma da teşekkür ediyorum"dedi..
Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet
Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifin ziyaret etti. Menekşe Başkan Çamcı Erdoğan Korkutmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşme yaptı. Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe " Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanımız Camci Erdoğan Korkutmaz’ı ziyaret ederek Kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alıp, istişaremizi gerçekleştirdik. Ziyaretimize eşlik eden Oguz Ozdem ve Kenan Pehlivan hocalarıma da teşekkür ediyorum"dedi..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.