MADO

İki Yeni Doçent Sınavı Geçti

Gündem 07.02.2022 - 17:17, Güncelleme: 07.02.2022 - 17:33
 

İki Yeni Doçent Sınavı Geçti

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Dış Hekimliği Fakültesinde yapılan sözlü sınav ile İki yeni isim doçent oldu. Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinden yapılan açıklamada "Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Rektörlüğü koordinatörlüğünde, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren’in moderatörlüğünde yapılan doçentlik sözlü sınavında başarılı olan Doç. Dr. Davut ŞARITAŞ ve Doç. Dr. Şeyhmus AYDOĞDU hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" denildi..
Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde
Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Dış Hekimliği Fakültesinde yapılan sözlü sınav ile İki yeni isim doçent oldu. Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinden yapılan açıklamada "Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Rektörlüğü koordinatörlüğünde, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren’in moderatörlüğünde yapılan doçentlik sözlü sınavında başarılı olan Doç. Dr. Davut ŞARITAŞ ve Doç. Dr. Şeyhmus AYDOĞDU hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" denildi.. IMG_20220207_171725.jpg IMG_20220207_171707.jpg

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.