MADO

Yüzme Havuzu Kapanıyor

Spor 20.01.2022 - 14:59, Güncelleme: 20.01.2022 - 14:59
 

Yüzme Havuzu Kapanıyor

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada her yıl yapılan Bakım ve Onarım dolayısıyla bir süre kapalı kalacağı açıklandı.Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Açıklamasında "İl Müdürlüğümüz Yüzme Havuzu siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına 24 Ocak 2022 tarihinden itibaren her yıl rutin olarak yapılan bakım onarıma alınacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeniden vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır" denildi..
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada her yıl yapılan Bakım ve Onarım dolayısıyla bir süre kapalı kalacağı açıklandı. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Açıklamasında "İl Müdürlüğümüz Yüzme Havuzu siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına 24 Ocak 2022 tarihinden itibaren her yıl rutin olarak yapılan bakım onarıma alınacaktır. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeniden vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır" denildi..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.