MADO

JASAT tarafından Yakalandı

Asayiş 20.01.2022 - 11:18, Güncelleme: 20.01.2022 - 11:18
 

JASAT tarafından Yakalandı

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada ''Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada ''Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerince; emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 19 Ocak 2022 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “2313 Sayılı Kanuna Aykırılık ve Basit Cinsel Saldırı” suçundan yakalama kararı bulunan İ.D. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur'' denildi..
Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada ''Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada '' Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerince; emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 19 Ocak 2022 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “2313 Sayılı Kanuna Aykırılık ve Basit Cinsel Saldırı” suçundan yakalama kararı bulunan İ.D. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.