MADO

Tarım İl Müdürlüğü 15 Araç Kiraladı

Gündem 14.01.2022 - 20:42, Güncelleme: 14.01.2022 - 20:54
 

Tarım İl Müdürlüğü 15 Araç Kiraladı

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, 2022 yılında hizmet alımıyla kiralanan 15 adet araç, İl ve İlçe Müdürlüklerimiz hizmetlerinde kullanılmak üzere

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, 2022 yılında hizmet alımıyla kiralanan 15 adet araç, İl ve İlçe Müdürlüklerimiz hizmetlerinde kullanılmak üzere törenle teslim edildi."Araç filomuzu güçlendirerek daha fazla sahada olacağız"İl Tarım ve Orman Müdürümüz Özgür MEMİŞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada "2022 yılında Şube Müdürlüklerimiz Merkez Köy ve Kasabalarımıza, İlçe Müdürlüklerimizde İlçe Köy ve Kasabalarındaki Çiftçilerimiz, Üreticilerimiz ve halkımızın hizmetlerinde kullanılmak üzere 15 adet araç hizmet alımı yoluyla kiralanmıştır. Güçlendirilmiş araç filomuzla daha fazla sahada olacağız. Üreticilerimize, yetiştiricilerimize Devletimizin imkanlarını en iyi şekilde götürüp hizmet sunmaya devam edeceğiz. İl ve İlçe Müdürlüklerimizce sürdürülen çalışmalarla birlikte hizmet kalitemizi artırarak daha fazla üreticiye ulaşma imkanı elde edeceğiz. İl ve İlçe Müdürlüklerimizin bu kiralanan araçların İlimiz Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olmasını ve kazasız belasız kullanılmasını diliyorum" dedi.
Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, 2022 yılında hizmet alımıyla kiralanan 15 adet araç, İl ve İlçe Müdürlüklerimiz hizmetlerinde kullanılmak üzere

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, 2022 yılında hizmet alımıyla kiralanan 15 adet araç, İl ve İlçe Müdürlüklerimiz hizmetlerinde kullanılmak üzere törenle teslim edildi."Araç filomuzu güçlendirerek daha fazla sahada olacağız" İl Tarım ve Orman Müdürümüz Özgür MEMİŞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada "2022 yılında Şube Müdürlüklerimiz Merkez Köy ve Kasabalarımıza, İlçe Müdürlüklerimizde İlçe Köy ve Kasabalarındaki Çiftçilerimiz, Üreticilerimiz ve halkımızın hizmetlerinde kullanılmak üzere 15 adet araç hizmet alımı yoluyla kiralanmıştır. Güçlendirilmiş araç filomuzla daha fazla sahada olacağız. Üreticilerimize, yetiştiricilerimize Devletimizin imkanlarını en iyi şekilde götürüp hizmet sunmaya devam edeceğiz. İl ve İlçe Müdürlüklerimizce sürdürülen çalışmalarla birlikte hizmet kalitemizi artırarak daha fazla üreticiye ulaşma imkanı elde edeceğiz. İl ve İlçe Müdürlüklerimizin bu kiralanan araçların İlimiz Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olmasını ve kazasız belasız kullanılmasını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.