MADO

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE HAFTALIK FAALİYET RAPORU

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.11.2021 - 10:44, Güncelleme: 23.11.2021 - 10:44
 

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE HAFTALIK FAALİYET RAPORU

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve talimatları doğrultusunda;  “Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama” ve Ülkeye Giriş Yasağı Tahditti bulunan” Afganistan uyruklu, T.A.N. isimli şahıs, gerekli işlemlerin ardından muhafaza altına alınmıştır. Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile yapılan yazışmalar sonucu şahıs Kayseri Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve talimatları doğrultusunda;

 “Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama” ve Ülkeye Giriş Yasağı Tahditti bulunan” Afganistan uyruklu, T.A.N. isimli şahıs, gerekli işlemlerin ardından muhafaza altına alınmıştır. Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile yapılan yazışmalar sonucu şahıs Kayseri Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.