MADO

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAVRAN’DAN SARIASLAN’A CEVAP

Siyaset 19.11.2021 - 10:06, Güncelleme: 19.11.2021 - 10:21
 

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAVRAN’DAN SARIASLAN’A CEVAP

Nevşehir CHP Millet Vekili Faruk Sarıaslan TBMM’de yaptığı konuşmanın sonunda Nevşehir Belediyesinin yapmış olduğu bir ihale şartnamesini meclis kürsüsünden göstererek Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a eleştiride bulunmuştu. Yapılan bu konuşmaya Sayın Savran sosyal medya üzerinden kısa bir cevap vererek gerekli olan ayrıntıları basın toplantısında açıklayacağını söyledi.   Mehmet Savran’ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu kısa açıklama ve Sarıaslan’ın eleştiri konusu olan şartname bilgisi şu şekildedir.   ‘’ Cam işleme atölyesi ekipmanları işleme ihale şartnamesi murona adasından ithal edilmiş olmalıdır    Adrese teslim bir ihale şartnamesi hazırlanmış murona adasından alacaksınız belediye başkanına telefon açtım aradım böyle bir şartname hazırlıyorsunuz beni aradı tekrar benim haberim yok derhal gerekin yapacağın söyledi.’’ Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran’ın yaptığı açıklama;   ‘’Şahsıma yapmış olduğunuz itham asla kabul edilemez. Yapmış olduğunuz açıklama gerçeklerin çarpıtılmış halidir. Ak Parti çatısı altında görev yapan her birey taşımış olduğu sorumluluğun farkındadır. Sorumluluğunu unutan zaten aramızda barınamaz. Ben kimseden talimat almam, hak bildiğim yolda yalnız da kalsam yürürüm. Gerçeklerin çarpıtılmamış halini yarın yapacağım basın toplantısında açıklayacağım.’’

Nevşehir CHP Millet Vekili Faruk Sarıaslan TBMM’de yaptığı konuşmanın sonunda Nevşehir Belediyesinin yapmış olduğu bir ihale şartnamesini meclis kürsüsünden göstererek Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a eleştiride bulunmuştu.

Yapılan bu konuşmaya Sayın Savran sosyal medya üzerinden kısa bir cevap vererek gerekli olan ayrıntıları basın toplantısında açıklayacağını söyledi.

 

Mehmet Savran’ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu kısa açıklama ve Sarıaslan’ın eleştiri konusu olan şartname bilgisi şu şekildedir.

 

‘’ Cam işleme atölyesi ekipmanları işleme ihale şartnamesi murona adasından ithal edilmiş olmalıdır   

Adrese teslim bir ihale şartnamesi hazırlanmış murona adasından alacaksınız belediye başkanına telefon açtım aradım böyle bir şartname hazırlıyorsunuz beni aradı tekrar benim haberim yok derhal gerekin yapacağın söyledi.’’

Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran’ın yaptığı açıklama;

 

‘’Şahsıma yapmış olduğunuz itham asla kabul edilemez. Yapmış olduğunuz açıklama gerçeklerin çarpıtılmış halidir. Ak Parti çatısı altında görev yapan her birey taşımış olduğu sorumluluğun farkındadır. Sorumluluğunu unutan zaten aramızda barınamaz.

Ben kimseden talimat almam, hak bildiğim yolda yalnız da kalsam yürürüm.

Gerçeklerin çarpıtılmamış halini yarın yapacağım basın toplantısında açıklayacağım.’’

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.