MADO

NEVŞEHİRLE DERDİNİZ NEDİR ?

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.11.2021 - 10:02, Güncelleme: 08.11.2021 - 12:07
 

NEVŞEHİRLE DERDİNİZ NEDİR ?

Küresel gazeteciler Nevşehir Temsilcisi gazeteci Muammer Başer, bölgemize Uluer ailesine baş sağlığı için gelen cübbeli Ahmet hocayı, Uluer ailesi Kapadokya’yı tanıtmak için hocayı balona bindirmişler bölgemizde olan bu etkinliği internet haber isimli haber kanalı cübbeli Ahmet hoca Kayseri’de balona bindi diye haber içerisinden Kapadokya’yı görmezden gelerek Kayseri’de balona bindi diye bir ayıba imza  atmıştır. Bu haber kanalını şiddetle kınıyorum yaptığı yanlıştan dönmeye ve düzeltmeye davet ediyorum diyerek Tüm balon firmalarını turizmcileri vali hanım başta olmak üzere herkesi Kapadokya’yı Nevşehir i yok sayan bu haberi kınamaya davet ediyorum dedi.  

Küresel gazeteciler Nevşehir Temsilcisi gazeteci Muammer Başer, bölgemize Uluer ailesine baş sağlığı için gelen cübbeli Ahmet hocayı, Uluer ailesi Kapadokya’yı tanıtmak için hocayı balona bindirmişler bölgemizde olan bu etkinliği internet haber isimli haber kanalı cübbeli Ahmet hoca Kayseri’de balona bindi diye haber içerisinden Kapadokya’yı görmezden gelerek Kayseri’de balona bindi diye bir ayıba imza  atmıştır.

Bu haber kanalını şiddetle kınıyorum yaptığı yanlıştan dönmeye ve düzeltmeye davet ediyorum diyerek

Tüm balon firmalarını turizmcileri vali hanım başta olmak üzere herkesi Kapadokya’yı Nevşehir i yok sayan bu haberi kınamaya davet ediyorum dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.