MADO

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.11.2021 - 14:59, Güncelleme: 03.11.2021 - 14:59
 

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, Vali Vekil Osman GÜVEN'in başkanlığında düzenlenen, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı, ilgili kurum yöneticileri, müdürler, öğretmenler ve okul aile birliği başkanlarının katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantı sonunda; İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, İl Jandarma Komutanı Bahittin Murat YAKIN, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ALEVLİ ‘nin katılımı ile soru-cevap ve öneriler konularında söyleşi yapılarak sona ermiştir.  

Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, Vali Vekil Osman GÜVEN'in başkanlığında düzenlenen, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı, ilgili kurum yöneticileri, müdürler, öğretmenler ve okul aile birliği başkanlarının katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantı sonunda; İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, İl Jandarma Komutanı Bahittin Murat YAKIN, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ALEVLİ ‘nin katılımı ile soru-cevap ve öneriler konularında söyleşi yapılarak sona ermiştir.

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.