MADO

İYİ GENÇLERDEN KADINLARA KARANFİL

Gündem 09.03.2024 - 15:49, Güncelleme: 09.03.2024 - 15:49
 

İYİ GENÇLERDEN KADINLARA KARANFİL

Nevşehir İYİ Parti Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.

İYİ parti Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada; "Kadınlarımız sadece evin içinde değil iş ve toplumsal hayatımızda da çok önemli bir role sahiptir. İhtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızdır. Bu vesile ile başta toplumun yapı taşı, umudun ve barışın temsilcisi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız, ayrıca Bugün ki sahadan aldığımız intiba ve Başkanımız sayın Rasim Arıya gösterilen teveccüh bir kez daha gösterdi. 31 Mart’taki zaferimizin müjdecisi. Hemşerilerimizin sözünün eri ve hizmettir ile Nevşehir'i bir adım daha ileri götürecek başkanımızın yanındalar. bilinmelidir ki Bizde İYİ Parti gençlik kolları ve gençler olarak Başkanımız Rasim Arının her anında yanındayız ve sonuna kadar destekçisiyiz" ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir İYİ Parti Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.

İYİ parti Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada;
"Kadınlarımız sadece evin içinde değil iş ve toplumsal hayatımızda da çok önemli bir role sahiptir. İhtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızdır. Bu vesile ile başta toplumun yapı taşı, umudun ve barışın temsilcisi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız, ayrıca
Bugün ki sahadan aldığımız intiba ve Başkanımız sayın Rasim Arıya gösterilen teveccüh bir kez daha gösterdi.
31 Mart’taki zaferimizin müjdecisi. Hemşerilerimizin sözünün eri ve hizmettir ile nevşehir haberleri">Nevşehir'i bir adım daha ileri götürecek başkanımızın yanındalar. bilinmelidir ki Bizde İYİ Parti gençlik kolları ve gençler olarak Başkanımız Rasim Arının her anında yanındayız ve sonuna kadar destekçisiyiz" ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.