MADO

NEVÜ DERİNKUYU EMİNEANA VE YAŞAR ERTAŞ TARIM VE HAYVANCILIK (MYO)’DA AÇILIŞ TÖRENİ

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.10.2021 - 09:34, Güncelleme: 13.10.2021 - 09:34
 

NEVÜ DERİNKUYU EMİNEANA VE YAŞAR ERTAŞ TARIM VE HAYVANCILIK (MYO)’DA AÇILIŞ TÖRENİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’ye bağlı Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO) için açılış töreni düzenlendi.  Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi Suvermez Beldesi’nde hayırsever iş insanı Hamza Ertaş tarafından ölen anne ve babasının anısına yaptırılan ve 2021-2022 eğitim – öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim hayatına merhaba diyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO) için açılış töreni düzenlendi. Törene; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO Müdürü Doç. Dr. Cem Okan Özer, hayırsever iş insanı Hamza Ertaş ve ailesi, protokol üyeleri, üniversitenin akademik ve idari personeli, davetliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören hayırsever iş insanı Hamza Ertaş’ın konuşmalarıyla başladı.   Yapılan açılış konuşmalarının ardından Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve protokol üyeleri, okulu yaptıran hayırsever iş insanı Hamza Ertaş ve desteklerini esirgemeyen diğer hayırseverlere plaketlerini taktim etti. Tören, okulun açılışının gerçekleştirilmesi ve binaların gezilmesiyle sona erdi. .

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’ye bağlı Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO) için açılış töreni düzenlendi. 

Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi Suvermez Beldesi’nde hayırsever iş insanı Hamza Ertaş tarafından ölen anne ve babasının anısına yaptırılan ve 2021-2022 eğitim – öğretim yılında ilk öğrencilerini alarak eğitim hayatına merhaba diyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO) için açılış töreni düzenlendi. Törene; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO Müdürü Doç. Dr. Cem Okan Özer, hayırsever iş insanı Hamza Ertaş ve ailesi, protokol üyeleri, üniversitenin akademik ve idari personeli, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören hayırsever iş insanı Hamza Ertaş’ın konuşmalarıyla başladı.  

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve protokol üyeleri, okulu yaptıran hayırsever iş insanı Hamza Ertaş ve desteklerini esirgemeyen diğer hayırseverlere plaketlerini taktim etti.

Tören, okulun açılışının gerçekleştirilmesi ve binaların gezilmesiyle sona erdi.

.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.