MADO

“HER ADIMIMIZ NEVŞEHİR İÇİN”

Nevşehir 14.02.2024 - 11:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 11:08
 

“HER ADIMIMIZ NEVŞEHİR İÇİN”

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Heyecanımız, hizmet aşkımız ve enerjimiz ilk günkü gibi. Bizim her adımımız Nevşehir için.” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı teşkilat yöneticileri ve üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya gelerek iş dünyası ve esnafları ziyaret eden Savran bir yandan da mahallelerde kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşuyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerdeki sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Savran, “Her zaman olduğu gibi, vatandaşlarımızla bir arada olmak bize güç veriyor. Biz vatandaşlarımıza düzgün, dürüst, şeffaf bir şehir yönetimi vaat ediyoruz. Üç yıldır yaptığımız gibi, önümüzdeki beş yılda da aynı yönetim anlayışını sergileyeceğiz.” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Heyecanımız, hizmet aşkımız ve enerjimiz ilk günkü gibi. Bizim her adımımız Nevşehir için.” dedi.

AK Parti nevşehir haberleri">Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı teşkilat yöneticileri ve üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya gelerek iş dünyası ve esnafları ziyaret eden Savran bir yandan da mahallelerde kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşuyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerdeki sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Savran, “Her zaman olduğu gibi, vatandaşlarımızla bir arada olmak bize güç veriyor. Biz vatandaşlarımıza düzgün, dürüst, şeffaf bir şehir yönetimi vaat ediyoruz. Üç yıldır yaptığımız gibi, önümüzdeki beş yılda da aynı yönetim anlayışını sergileyeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.