MADO

METEOROLOJİ UYARDI

Nevşehir 07.01.2024 - 12:17, Güncelleme: 07.01.2024 - 12:17
 

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir geneline soğuk hava ve yağış uyarısı yapıldı.

Nevşehir'in bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Buna bağlı olarak; 09.01.2024 Salı günü başlayacak yağışların yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada; ''Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların; 10.01.2024 Çarşamba gününden itibaren hızlı ve ani bir düşüşle mevsim normallerinin altına düşmesi beklenmekte olup, soğuk hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.'' ifadelerine yer verildi.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir geneline soğuk hava ve yağış uyarısı yapıldı.

nevşehir haberleri">Nevşehir'in bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Buna bağlı olarak; 09.01.2024 Salı günü başlayacak yağışların yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada; ''Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların; 10.01.2024 Çarşamba gününden itibaren hızlı ve ani bir düşüşle mevsim normallerinin altına düşmesi beklenmekte olup, soğuk hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.