MADO

AYTEKİN'DEN TURGUT AKDEVELIOĞLU İLKOKULUNDA SÖYLEŞİ

Nevşehir 04.01.2024 - 09:54, Güncelleme: 04.01.2024 - 09:54
 

AYTEKİN'DEN TURGUT AKDEVELIOĞLU İLKOKULUNDA SÖYLEŞİ

Yazar Osman Aytekin Nevşehir Merkez Turgut Akdevelioğlu İlkokulu'nda yazarlık ve kitap okuma üzerine düşüncelerini aktardı.

Yazar Aytekin Kariyer Günleri kapsamında nasıl yazar olduğunu anlattı. Yazar,Aytekin, ortaokul öğrencisi iken yazar olmaya karar verdiğini ve çok kitap okuduğunu, Türkçe öğretmenlerini sevdiğini ve katkılarını da unutmadığını söyledi. Yazar Aytekin "Çocuk kitapları arasında yayınlanan" Macera Peşinde Gizemli Orman" kitabı üzerinde durarak, "Macera konulu kitaplar ülkemizde çok okunuyor. Bunun nedeni de macera konulu öykülerde heyecan ve merak unsurunun çok öne çıkması ve ayrıca eğlenceli olmasıdır. Macera kitapları beyni çok çalıştırması da bu alanda yazılan kitaplara ilgiyi artırmaktadır", dedi.  Söyleşi sonrası öğrenciler yazarlık ve kitaplar üzerine yazar Aytekin'e sorular yönelttiler. Daha sonra Aytekin öğrencilere kitabını imzaladı.  Proğrama katılacak olan araştırmacı yazar Oğuz Özdem  babasının vefatı üzerine okuldaki söyleşiye iştirak edemedi. Öğrenciler Yazar Oğuz Özdem'in kitabını da okuyacaklar.  Yazar Osman Aytekin daha sonra Okul Müdürü Osman Doğan'a, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.
Yazar Osman Aytekin Nevşehir Merkez Turgut Akdevelioğlu İlkokulu'nda yazarlık ve kitap okuma üzerine düşüncelerini aktardı.

Yazar Aytekin Kariyer Günleri kapsamında nasıl yazar olduğunu anlattı. Yazar,Aytekin, ortaokul öğrencisi iken yazar olmaya karar verdiğini ve çok kitap okuduğunu, Türkçe öğretmenlerini sevdiğini ve katkılarını da unutmadığını söyledi.

Yazar Aytekin "Çocuk kitapları arasında yayınlanan" Macera Peşinde Gizemli Orman" kitabı üzerinde durarak, "Macera konulu kitaplar ülkemizde çok okunuyor. Bunun nedeni de macera konulu öykülerde heyecan ve merak unsurunun çok öne çıkması ve ayrıca eğlenceli olmasıdır. Macera kitapları beyni çok çalıştırması da bu alanda yazılan kitaplara ilgiyi artırmaktadır", dedi. 
Söyleşi sonrası öğrenciler yazarlık ve kitaplar üzerine yazar Aytekin'e sorular yönelttiler. Daha sonra Aytekin öğrencilere kitabını imzaladı. 
Proğrama katılacak olan araştırmacı yazar Oğuz Özdem  babasının vefatı üzerine okuldaki söyleşiye iştirak edemedi. Öğrenciler Yazar Oğuz Özdem'in kitabını da okuyacaklar. 
Yazar Osman Aytekin daha sonra Okul Müdürü Osman Doğan'a, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.