MADO

NEVŞEHİR'DE 7,5 NEREDE 3,5

Gündem 01.01.2024 - 14:43, Güncelleme: 02.01.2024 - 12:00
 

NEVŞEHİR'DE 7,5 NEREDE 3,5

2024 de girerken sabahın ilk ışıkları ile birlikte zamlarla kucaklaşmaya başladık.

  Toplumun her kesimini ilgilendiren ekmek fiyatları, çalışanların asgari ücretlerine yapılan zamlarla birlikte ekmek fiyatları da, zam haberini kapı aralığında bekleyen fırıncılar odası ve esnaf ve sanatkârlar odaları birlik başkanlığı ekmek fiyatını 6,5 liradan 7,5 liraya, içli pide yapımını ise 8,5 liradan 10 tl ye yükseltti. Çalışan kesim daha zamlı maaşını almadı, insan üretici olarak zam yapmak için biraz sabreder değil mi?. Peki Nevşehir’de ekmek 7,5 liraya yükseldi, Nevşehir’e 80 km olan Niğde ilinde belediyenin ekmek fabrikası metropol şehirlere adeta kafa tutarcasına ekmek fiyatını 3,5 liradan satmaya devam ediyor. Haberimi okuyan fırıncı dostlarımız şu yorumu yapmasınlar lütfen, o belediye biz özel firmayız bizim kapasitemiz düşük, un pahalandı, doğal gaz zamlandı, maya zamlandı, sigorta ve maaşlar arttı gibi klasik sözlerle cevap vermeye kalkışmasınlar. Niğde belediyesi ekmeği topraktan yapmıyor oda maya kullanıyor ve asgari ücret üstünde eleman çalıştırıyor Gelelim Niğde belediyesi modern ekmek tesisisin bugünkü fiyatlarına Niğde Belediye başkanı danışmanı Yahya Bey ile 31 Aralıkta yaptığımız görüşmede,  şu anda ekmek fiyatlarımız a zam yok bu şekilde üretim devam ediyor, derken Niğde halkına ne güzel bir hizmet ettiklerini Göstermiş oluyorlar. Yeni dönemde inşallah Nevşehir halkına da ucuz ekmek yemek nasip olur, elbette insan yaşamı için sadece ekmek yeterli değildir, yöneticilerimiz, bir kişiyi küstürmemek için etliye sütlüye dokunmamaya çalınırken karşısında  yüzlerce kişinin küstüklerini unutmasınlar, lokantalara çıkıp bir çorbayı kaça satıyorsunuz diye sorduklarında 50 ve 100 lira arasında fiyat alan yetkililerimiz bunun hesabını o firmaya sorması gerekir ve bunun gibi yüzlerce hesap sorulması gereken anormal fiyatlar Nevşehir’de kol gezmektedir. Güçlü duran idarecilerimizin arkasında her zaman Nevşehir halkı onu yalnız bırakmaz ölümüne savunur Sanırım mesajlar yerine ulaşmıştır NİĞDE NİĞMEK BELEDİYE EKMEK ÜRETİM TESİSİ FİYAT LİSTESİ Belediye ekmeği 200 GR 3.5 TL Kepekli Ekmek 200 GR 3.5 TL Roll Ekmek 50 GR 1 TL Kepekli Roll Ekmek 50 GR 1 TL Glutensiz Ekmek 50 GR 2.5TL Çavdar-Tambuğday Ekmeği 200 GR 5 TL Simit 100 GR 5 TL
2024 de girerken sabahın ilk ışıkları ile birlikte zamlarla kucaklaşmaya başladık.

 

Toplumun her kesimini ilgilendiren ekmek fiyatları, çalışanların asgari ücretlerine yapılan zamlarla birlikte ekmek fiyatları da, zam haberini kapı aralığında bekleyen fırıncılar odası ve esnaf ve sanatkârlar odaları birlik başkanlığı ekmek fiyatını 6,5 liradan 7,5 liraya, içli pide yapımını ise 8,5 liradan 10 tl ye yükseltti.

Çalışan kesim daha zamlı maaşını almadı, insan üretici olarak zam yapmak için biraz sabreder değil mi?.

Peki Nevşehir’de ekmek 7,5 liraya yükseldi, Nevşehir’e 80 km olan Niğde ilinde belediyenin ekmek fabrikası metropol şehirlere adeta kafa tutarcasına ekmek fiyatını 3,5 liradan satmaya devam ediyor.

Haberimi okuyan fırıncı dostlarımız şu yorumu yapmasınlar lütfen, o belediye biz özel firmayız bizim kapasitemiz düşük, un pahalandı, doğal gaz zamlandı, maya zamlandı, sigorta ve maaşlar arttı gibi klasik sözlerle cevap vermeye kalkışmasınlar.

Niğde belediyesi ekmeği topraktan yapmıyor oda maya kullanıyor ve asgari ücret üstünde eleman çalıştırıyor

Gelelim Niğde belediyesi modern ekmek tesisisin bugünkü fiyatlarına

Niğde Belediye başkanı danışmanı Yahya Bey ile 31 Aralıkta yaptığımız görüşmede,  şu anda ekmek fiyatlarımız a zam yok bu şekilde üretim devam ediyor, derken Niğde halkına ne güzel bir hizmet ettiklerini Göstermiş oluyorlar.

Yeni dönemde inşallah Nevşehir halkına da ucuz ekmek yemek nasip olur, elbette insan yaşamı için sadece ekmek yeterli değildir, yöneticilerimiz, bir kişiyi küstürmemek için etliye sütlüye dokunmamaya çalınırken karşısında  yüzlerce kişinin küstüklerini unutmasınlar, lokantalara çıkıp bir çorbayı kaça satıyorsunuz diye sorduklarında 50 ve 100 lira arasında fiyat alan yetkililerimiz bunun hesabını o firmaya sorması gerekir ve bunun gibi yüzlerce hesap sorulması gereken anormal fiyatlar Nevşehir’de kol gezmektedir.

Güçlü duran idarecilerimizin arkasında her zaman Nevşehir halkı onu yalnız bırakmaz ölümüne savunur

Sanırım mesajlar yerine ulaşmıştır

NİĞDE NİĞMEK BELEDİYE EKMEK ÜRETİM TESİSİ FİYAT LİSTESİ

Belediye ekmeği 200 GR 3.5 TL

Kepekli Ekmek 200 GR 3.5 TL

Roll Ekmek 50 GR 1 TL

Kepekli Roll Ekmek 50 GR 1 TL

Glutensiz Ekmek 50 GR 2.5TL

Çavdar-Tambuğday Ekmeği 200 GR 5 TL

Simit 100 GR 5 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.