MADO

TARIM FUARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Nevşehir 14.12.2023 - 12:04, Güncelleme: 14.12.2023 - 12:21
 

TARIM FUARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

2. Nevagrı 2023 Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı Türkiye'nin farklı yerlerinden bir çok yerli yabancı firma ve ziyaretçiye kapılarını açtı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen  2. Nevagrı 2023 Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı Nevşehir Kapalı Pazar Yerinde bugün açılış töreni ile start verdi.2. Nevagrı Tarım Fuarı, patates, fasulye, kabak çekirdeği, hububat, bakliyat, tohum, gübre sulama, tarım aletleri,  gıda ve gıda makineleri, hayvancılık ekipmanları gibi birçok alternatifi, kurum ve kuruluşlarında katılımıyla görücüye çıktı.Türkiye’nin çeşitli illerinde doğrudan ve temsilci kanalıyla 120 firma katılım sağlayarak ürünlerini sergileme şansı buluyor.  Tarım ve Orman Bakanlığı'nın katkılarıyla Nevşehir Ticaret Borsası öncülüğünde, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ziraat Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği içerisinde, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi desteğiyle yapılmakta olan fuar 4 gün boyunca 10.30 – 17.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
2. Nevagrı 2023 Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı Türkiye'nin farklı yerlerinden bir çok yerli yabancı firma ve ziyaretçiye kapılarını açtı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen  2. Nevagrı 2023 Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı Nevşehir Kapalı Pazar Yerinde bugün açılış töreni ile start verdi.2. Nevagrı Tarım Fuarı, patates, fasulye, kabak çekirdeği, hububat, bakliyat, tohum, gübre sulama, tarım aletleri,  gıda ve gıda makineleri, hayvancılık ekipmanları gibi birçok alternatifi, kurum ve kuruluşlarında katılımıyla görücüye çıktı.Türkiye’nin çeşitli illerinde doğrudan ve temsilci kanalıyla 120 firma katılım sağlayarak ürünlerini sergileme şansı buluyor. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın katkılarıyla Nevşehir Ticaret Borsası öncülüğünde, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ziraat Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği içerisinde, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi desteğiyle yapılmakta olan fuar 4 gün boyunca 10.30 – 17.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.